• 瀏覽: 10,956
  • 回覆: 25
唔洗隔離就好
http://anthargo.com/Rtw
隨著疫情逐漸緩和,港人最關心何時可以出國旅遊。泰國政府有意放寬入境限制,開放邊境給已接種新冠疫苗的旅客,豁免14天隔離。計劃可望於6月展開,並於2021年第四季開始實行,復甦當地旅遊業。

根據《曼谷郵報》報道,泰國近日逐漸放寬防疫措施,包括重新恢復曼谷素萬那普機場機場的轉機服務,餐廳、酒吧及娛樂場所亦可回復正常營業。泰國旅遊局代表稱,政府擬在6月推行疫苗護照計劃,歡迎確診風險較低、已接種疫苗的外國旅客入境,豁免14天隔離,希望於今年第四季實施。

熱賣及精選
但回港唔放寬隔離政策,一樣無乜用。

@estateman
@波馬神童2019
@紂王馬

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-2-25 06:25 PM 發表

@estateman
@波馬神童2019
@紂王馬
https://youtu.be/xVq6IuTVkh0
19分鐘開始睇

引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-2-25 06:25 PM 發表

@estateman
@波馬神童2019
@紂王馬
多謝你蕃茄兄。

但仲有另一個問題,就係當地仲係死城咁,去到見到,會更加sad....

希望今年去到啦

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-2-25 07:00 PM 發表

多謝你蕃茄兄。

但仲有另一個問題,就係當地仲係死城咁,去到見到,會更加sad....
同意。嗰邊啲親戚朋友都叫我唔好過去, 去泰國嘅目的係要玩得開心,食得放心,而家過去好似奔喪咁款!去嚟把鬼。

如設施開番自然多番人啦!

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
香港應該都差唔多免隔離

俾得你去旅遊嘅國家,通通都比香港嚴重,如果剩喺諗住旅行,去嚟做咩?

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-19 11:49 AM 發表

香港應該都差唔多免隔離
有排

引用:
原帖由 紂王馬 於 2021-2-25 07:00 PM 發表

多謝你蕃茄兄。

我對泰國有信心,等我哋幫佢哋變番做有活力嘅地方💪

引用:
原帖由 晴朗心 於 2021-3-26 07:34 PM 發表

我對泰國有信心,等我哋幫佢哋變番做有活力嘅地方💪
希望可以,泰國像另一個家。。。

如果我而家退咗休,我一定去住番兩、三個月!
泰國加油💪💪

引用:
原帖由 yiuvirtual 於 2021-2-25 04:38 PM 發表

唔洗隔離就好
http://anthargo.com/Rtw
隨著疫情逐漸緩和,港人最關心何時可以出國旅遊。泰國政府有意放寬入境限制,開放邊境給已接種新冠疫苗的旅客,豁免14天隔離。計劃可望於6月展開,並於2021年第四季開始實行,復甦當地旅遊業。

根據《曼谷郵報》報道,泰國近日逐漸放寬防疫措施,包括重新恢復曼谷素萬那普機場機場的轉機服務,餐廳、酒 ...
6月推行,第四季實施🤣

引用:
原帖由 赤共 於 2021-3-19 11:49 AM 發表

香港應該都差唔多免隔離
香港不太規模接種疫苗,完全唔駛望免隔離

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]