• 瀏覽: 14,318
  • 回覆: 206
  • 追帖: 1
朝朝借題發揮散播仇恨!!
通過小巴、的士、各樣其他車輛交通工具,在車途中向市民洗腦式播毒!!

完全赤裸裸嘅政治洗腦!
在中國領土,每日反中亂港為走狗港獨拉票宣傳播毒.....
香港仲無自由?!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-2-26 08:13 AM 發表

通過小巴、的士、各樣其他車輛交通工具,在車途中向市民洗腦式播毒!!

完全赤裸裸嘅政治洗腦!
香港仲無自由?!!
唔同嘅聲音就要係仇恨嘅聲音?!

反對嘅聲音就要係同港獨文宣一致?!

本身就係為左煽動對中國對政府對執法者嘅仇恨,去配合港獨、配合外國勢力攪香港攪中國!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-2-26 08:13 AM 發表

完全赤裸裸嘅政治洗腦!
香港仲無自由?!!
關於香港有冇言論自由呢點......
- 港台
- 法輪功
- 商台 D100
- 蘋果
- 立場
完全唔見有影響,起碼唔會好似號稱民主嘅台灣唔續牌俾中天咁

引用:
原帖由 天生加加速湯圓 於 2021-2-26 08:43 AM 發表

關於香港有冇言論自由呢點......
- 港台
- 法輪功
- 商台 D100
- 蘋果
- 立場
完全唔見有影響,起碼唔會好似號稱民主嘅台灣唔續牌俾中天咁
呆灣有民主?!
蔡賊婆直接控制司法執法部門,陳同佳願意接受法律制裁,呆灣為做政治show唔受理?!!

呆灣要武統後才會有真正民主呀!

唔通真係唔吠政府就冇市場?垃圾傳媒只有一招不如公平D撥D時間俾市民批評番你吖!做唔做到?

佢唔做!邊有人聽架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ngaishiuwasam 於 2021-2-26 08:51 AM 發表

唔通真係唔吠政府就冇市場?垃圾傳媒只有一招不如公平D撥D時間俾市民批評番你吖!做唔做到?
點批評呀?!
有妓脅㗎!

仲有黑記手足打手!
黑記圍堵私了陣呀!!

完全滅絕批評聲音!!

回覆 引用 TOP

引用:

完全赤裸裸嘅政治洗腦!
香港仲無自由?!!
已經10年無聽電台 佢地好能煩 癈政府又吾敢行動 呀爺早日接管香港 癈除一國兩制吧

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-2-26 08:50 AM 發表

呆灣有民主?!
蔡賊婆直接控制司法執法部門,陳同佳願意接受法律制裁,呆灣為做政治show唔受理?!!

呆灣要武統後才會有真正民主呀!
問題是連大家看不起的蔡腫桶都懂得控制言論,打壓國民黨,又識利用傳媒控制民意,
傷港呢?三不管,一不理,二不管,三.......總之就是任你抹黑,造謠,污衊,它就是不管!

引用:
原帖由 ookkman 於 2021-2-26 09:06 AM 發表

已經10年無聽電台 佢地好能煩 癈政府又吾敢行動 呀爺早日接管香港 癈除一國兩制吧
其實如果唔係因為小巴、的士等公共交通工具播,絕大部份人唔會聽呢D仆街賤台!

我一向都唔聽商台

依個台變哂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠面鵬 於 2021-2-26 09:13 AM 發表

我一向都唔聽商台
但避免唔到被動式逼聽!

在小巴的士等公共交通工具......

同毒果報一樣咁撚衰

回覆 引用 TOP

腦殼裡都是屎

回覆 引用 TOP

主題標籤 #中國 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]