• 瀏覽: 47,752
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
本主題由 liecharyo 於 2021-3-24 04:15 PM 分類
呢到個個都話自己d阿姐係幾麻煩, 又老姑婆又盛

但我新公司有個中女上司不知幾正
個人勁溫柔, 成日都會鼓勵同事

又勁多狂蜂浪蝶, 今日元宵, 中國情人節都有人送花上黎...
聽其他同事講佢之前幾年七夕, 情人節, 聖誕節, 佢生日咩日子都有花, 仲要唔係同一個人送黎!

佢平時好中意著平口(?), 即係見到膀頭個d
(利申: 上網偷圖, 唔好再叫我偷拍)

可惜我唔係跟佢個team

熱賣及精選
這些機會 

回覆 引用 TOP

重點係,佢個樣點先

引用:
原帖由 offlinechat 於 2021-2-26 11:35 AM 發表

又勁多狂蜂浪蝶, 今日元宵, 中國情人節都有人送花上黎...
聽其他同事講佢之前幾年七夕, 情人節, 聖誕節, 佢生日咩日子都有花, 仲要唔係同一個人送黎!

(利申: 上網偷圖, 唔好再叫我偷拍) ...
正你又無得屌

想奶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 offlinechat 於 2021-2-26 11:35 AM 發表

(利申: 上網偷圖, 唔好再叫我偷拍) ...
即係幾多歲呢?

提示: 違規內容已被屏蔽
4張啦

回覆 引用 TOP

中女即係幾多歲?

自己送比自己😑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-2-26 11:59 AM 發表

正你又無得屌
exact7y

有得睇 無得 X

識食一定係中/熟女,俾佢地姦個陣最正

歪 理 在 胸 筆 在 手 , 指 鹿 為 馬 好 自 由 , 造 謠 成 性 壹 傳 媒 , 亂 作 老 屈 最 精 英
引用:
原帖由 鐵路嘅牛油果 於 2021-2-26 11:50 AM 發表

重點係,佢個樣點先
佢都幾靚架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2021-2-26 12:13 PM 發表

即係幾多歲呢?
目測35 但感覺再成熟d
同事估40
有同事話佢做左就黎十年 可能有45

你嘅公司係一樓一?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]