• 瀏覽: 7,375
  • 回覆: 62
本主題由 mongkok brother 於 2021-2-26 03:39 PM 移動
舅母今日打完疫苗就勁興奮,話覺得世界有希望
佢話再打多針之後,應該就會開放香港中國通關

仲話新彊呢D神秘國度,唔應該比外國抹黑,中國唔似北韓咁多大話
為左學習習大大令中國脫貧既精神,佢會請有打疫苗既親戚去新彊旅行,等大家放眼中國!

PS. 佢老公等緊打biotech

熱賣及精選
引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-2-26 01:13 PM 發表

仲話新彊呢D神秘國度,唔應該比外國抹黑,中國唔似北韓咁多大話
為左學習習大大令中國脫貧既精神,佢會請有打疫苗既親戚去新彊旅行,等大家放眼中國!

聽講 新彊 多靚女 而且 波d正,又開放, 係咪真架?

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-2-26 01:13 PM 發表

你舅母又唔系我舅母,奸人鬼事?重新再作過

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-2-26 02:28 PM 發表

聽講 新彊 多靚女 而且 波d正,又開放, 係咪真架?
有靚女自然都有醜樣既人

有有錢人都會有窮人

都好!!

我排緊隊打疫苗,你舅母可唔可以請我去新疆旅行

回覆 引用 TOP

引用:

BioNTech 係打mRNA 入身體,有機會影響身體令基因突變

我哋有無份

回覆 引用 TOP

引用:

新彊夜市旺過旺角。

回覆 引用 TOP

新疆,正,蔡嘉欣當年都去左半個月
https://youtu.be/TSUtlNcWLKs
同埋新疆究竟點,真正去過嘅人基本會話好靚同好有趣,當然,有啲人會話係假嘅
https://youtu.be/OBOXF_7_VTA

回覆 引用 TOP

普通市民可排嗎?

回覆 引用 TOP

宜家Johnson & Johnson 出疫苗,打一次,聽講唔係用新技術,所以平d又方便d。

名潮食館群組好勁喎,有可能會出現新一波疫情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-2-26 13:13 發表

打咗喺安心啲

回覆 引用 TOP

人哋(無論什麼地方)開放「免檢疫」俾香港人去先啦!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]