• 瀏覽: 1,352
  • 回覆: 20
廁所不斷入水,關水制後發現不斷滲水,一開白色部分已霉斷,應該要全個要換,對不?

可以在那裏可以買齊呢?

型號- American Standard Tonic 3/6 Lpf

謝謝大家幫忙!

附件

E3413468-F4D6-4D7C-8DC9-0533F17C5533.jpeg(136.42 KB)

2021-2-27 01:19 PM

8B7E8284-BBF2-4591-BFF2-099FAC697EF8.jpeg(127.41 KB)

2021-2-27 01:19 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 BigHeadBear 於 2021-2-27 01:19 PM 發表

廁所不斷入水,關水制後發現不斷滲水,一開白色部分已霉斷,應該要全個要換,對不?

可以在那裏可以買齊呢?

型號- American Standard Tonic 3/6 Lpf

謝謝大家幫忙!
要甩箱,請師傅換第隻牌子。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

兩樣換900元

即係成個廁所換?

要成個箱拆出來換白色的

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2021-2-27 01:41 PM 發表

兩樣換900元
在那裏可以買到呢?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 BigHeadBear 於 2021-2-27 01:43 PM 發表

在那裏可以買到呢?

🙏🏻🙏🏻🙏🏻
我是說連工包料!比師傅做啦!黑色果件賣佰多元

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2021-2-27 01:42 PM 發表

要成個箱拆出來換白色的
即係自己處理唔到,要洗千幾兩千銀去攪😭

引用:
原帖由 BigHeadBear 於 2021-2-27 01:45 PM 發表

即係自己處理唔到,要洗千幾兩千銀去攪😭
我15年前換過二樣!650元!現在我古900元

回覆 引用 TOP

黑色就易!白色要成個水箱折出來換

回覆 引用 TOP

有D嘢可以Dly,看看自己的時間同金錢的比例,

回覆 引用 TOP

謝謝各位幫忙

回覆 引用 TOP

白色嗰件換WDI,黑色唔使換
之後呢2件第日都可以自己換,每件1佰元

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 金鴻峰 於 2021-2-27 13:41 發表

兩樣換900元
九百兩件包埋人工算平!我前兩年都要成千二呀!

回覆 引用 TOP

講真有信心的話diy拆得到就換得到既!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]