• 瀏覽: 479
  • 回覆: 19
  • 追帖: 1
本人計劃每個月都會捐出$800給真正有需要的香港人,我在計劃將這$800每個月給基層家庭?或者獨居老人? 請問大家有什麼意見或者有興趣一齊幫助有需要的香港人💪🏻💪🏻💪🏻

熱賣及精選
精神病?

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-2-27 04:48 PM 發表

精神病?
認真的

我都係認真的!

i'm 攪攪震
雖然我不是有錢人, 但也希望可以用自己現有嘅能力去幫助真正有需要的香港人!

引用:
原帖由 DPDHL 於 2021-2-27 04:59 PM 發表

雖然我不是有錢人, 但也希望可以用自己現有嘅能力去幫助真正有需要的香港人!
你有善心關人L事
你講出來,要點做,係做比人睇,要人喜歡你
真正有善心,係唔會得把口,
你行過廣華醫院,咪捐D錢囉,果D有捐款箱!
講出口,就唔係真係有善心啦
要做左冇人知GA!唔洗人報答你,ED先係行善

i'm 攪攪震
大隻講,之後做比人睇你行善,ED係做戲比我地睇
行善,係自己真係有個心去捐!
點講都阻你唔到嫁啦,無論天晴雨天

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-2-27 05:02 PM 發表

你有善心關人L事
你講出來,要點做,係做比人睇,要人喜歡你
真正有善心,係唔會得把口,
你行過廣華醫院,咪捐D錢囉,果D有捐款箱!
講出口,就唔係真係有善心啦
要做左冇人知GA!唔洗人報答你,ED先係行善
放入捐款箱有幾多錢真係幫到有需要的人呢??? 七除八扣啲行政費之後😞😞😞

引用:
原帖由 DPDHL 於 2021-2-27 05:06 PM 發表

放入捐款箱有幾多錢真係幫到有需要的人呢??? 七除八扣啲行政費之後😞😞😞
你講到咁困難!姐係冇善心啦,
冇善心,姐係扮野啦
你知唔知幫人好困難GA事,分分鐘比人鬧,
比人鬧都要繼續去幫,
ED先係唔怕辛苦啦,
你同果D真正行善差好遠!

i'm 攪攪震
引用:
原帖由 子時強勁的師兄 於 2021-2-27 04:48 PM 發表

精神病?
睇完閣下的文章,又話唔上網但現在繼續上網,真係有思覺失調。完!

引用:
原帖由 DPDHL 於 2021-2-27 05:09 PM 發表

睇完閣下的文章,又話唔上網但現在繼續上網,真係有思覺失調。完!
唉,你咁話人,其實你人品有限!
你係好GA!洗唔洗查人底?
就係你唔夠人講,怕輸,要贏先咁起人底,睇人地講過咩
我從來唔會睇會員D私隱!
因為人地點,人地事,無謂管頭管尾
睇你來歷,你係怕輸唔起

i'm 攪攪震
姐係小朋友打朋友交,
大個你仲記住,依D係你記仇,
人地可能連你邊個都唔認得
你就咁記住佢錯,
你細細個都唔一定做到好乖!
只係人地忘記你過錯,所以唔講
過左去,依家仲記住!好人好者會唔會搵舊朋友?
唔會嫁嗎

i'm 攪攪震
如果大家有任何好意見,可以在這裏留言或者直接PM我✌🏻

引用:
原帖由 DPDHL 於 2021-2-27 05:17 PM 發表

如果大家有任何好意見,可以在這裏留言或者直接PM我✌🏻
朋友GA野大個就離開你嫁啦
仲係小朋友同佢玩,同佢嘈!
大個又唔同左嫁啦,人地唔會同你玩!唔識你

i'm 攪攪震
係D食古不化果D先當以前果D係朋友
人地現時係要識新朋友,舊朋友唔識嫁啦
出面個個都係咁做人
仲停留係讀書朋友關係
邊個同你玩邊個同你熟?
返工有返工GA朋友

i'm 攪攪震