• 瀏覽: 3,926
  • 回覆: 36
  • 追帖: 4
450元有全套工具,賣家冇提供地址。
話可以貨到付款,覺得有伏味。

熱賣及精選

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2021-2-28 01:42 PM 發表

全能又積疏又萬用寶嗰套?
夠膽可以試吓係咪堅...

早前sell 隻laser 萬用尺,又話德國又話盛,賣2佰幾,鴨記只賣35蚊。。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
我領過一次嘢,5佰蚊買部DJI航拍機,廣告都係話賣DJI正貨,影埋片…
黎到覺得輕飃飃,原來係鴨記佰令蚊嘅玩具機。。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事
工具喺香封d廣告睇到架,完來咁架

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2021-2-28 02:19 PM 發表

工具喺香封d廣告睇到架,完來咁架
佢介紹嘅短片冇錯係正嘢,
但黎到係唔係,就睇吓先…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2021-2-28 01:45 PM 發表

我睇到這款工具都想試買,但太伏了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 teddybearhk 於 2021-2-28 01:42 PM 發表

呢套野又平又勁!我也想知堅定流

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-2-28 01:52 PM 發表

全能又積疏又萬用寶嗰套?
夠膽可以試吓係咪堅...

早前sell 隻laser 萬用尺,又話德國又話盛,賣2佰幾,鴨記只賣35蚊。。
呢件野唔錯!之前陶寶買幾拾蚊

回覆 引用 TOP

想買平野,新舊都有,樣品多鳩到乜,上閒魚睇下啦,但亦有騙子小心,有客服跟進,我幫同事買過共6部華為,小米手機,全無問題。

回覆 引用 TOP

就算收到都係6個月舊電打柴

回覆 引用 TOP

人哋紅M, 波薯貴係貴在舊電.

回覆 引用 TOP

通常香討呢d廣告睇完上淘寶再搵下就發現有一模一樣嘅,而且價錢最小平一半

回覆 引用 TOP

垃圾當執到好野、貨到無電要漫漫叉電、速遞找數急走人、又扼到錢啦!(日日發生緊、無得追、追空氣、細數$警察唔會上心做野)

無無聊聊又一天~
引用:
原帖由 roy_1314 於 2021-2-28 06:41 PM 發表

垃圾當執到好野、貨到無電要漫漫叉電、速遞找數急走人、又扼到錢啦!(日日發生緊、無得追、追空氣、細數$警察唔會上心做野)
警察會話係民事,叫你自己追,報警不如報東張西望好過。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]