• 瀏覽: 123,797
  • 回覆: 3,071
  • 追帖: 18
本主題由 4仔太郎 於 2021-4-22 09:31 PM 關閉
引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-4-20 03:47 PM 發表

有咩難度
見到中字就制裁
證據口up就得
佢意思應該英唔敢膽攪佢大佬的機構 - 摩根

熱賣及精選
引用:
原帖由 william788 於 2021-4-20 03:38 PM 發表

佢唔想攪差關係
攞唔到+3位都要攞+5位

而家德法話唔玩,咁意西好大機會加位
意首選就係羅馬,拿玻里同拉素
西就西維爾
亞特蘭大?

引用:
原帖由 歲月如歌… 於 2021-4-20 05:16 PM 發表

亞特蘭大?
如果講+3

意大利嗰三隊暫時會機會大d

+5就真藍黑機會大

引用:
原帖由 william788 於 2021-4-20 05:17 PM 發表

如果講+3

意大利嗰三隊暫時會機會大d

+5就真藍黑機會大
如果加5
應該包埋波圖,阿積士

引用:
原帖由 歲月如歌… 於 2021-4-20 05:19 PM 發表

如果加5
應該包埋波圖,阿積士
+5暫時唔好太明顯住

打牌唔會咁快明牌
(對面個傻你好似打得7788 o_O)

引用:
原帖由 william788 於 2021-4-20 05:20 PM 發表

+5暫時唔好太明顯住

打牌唔會咁快明牌
(對面個傻你好似打得7788 o_O)
另外Psg 唔加入
可以邀請 里爾 里昂
迫psg

引用:
原帖由 歲月如歌… 於 2021-4-20 05:28 PM 發表

另外Psg 唔加入
可以邀請 里爾 里昂
迫psg
問題法甲點諗

而家攞住+3係手,下面幾多溝通無人知

拜仁嗰邊都係講d唔講d

而家歐足協出一堆小手段,係傳媒放風話英超兩隊退出呢類真係好小家

食水太深

以18-19賽季為例,當季歐足聯洲際賽事營收總額是32.5億歐元(歐冠+歐霸),根據歐足聯規定,首先歐足聯從中獲得2.95億歐元作為運營成本,然後再扣除總營收7%,也就是2.275億歐元作為所謂“團結支付”,剩下的大約27.3億歐元中6.5%歐足聯拿走作為所謂歐足聯基金,剩下的就是當年歐冠歐聯獎金,分別是5.1億歐和19.5億歐元

算下來,歐冠32隊拼一個賽季也就是分19.5億,歐足聯搞個所謂的組織,直接經手拿了7億多,其中運營成本到底需不需要3億也就是差不多23億人民幣大家應該明白,所謂團結支付名義上是送給歐洲足球落後地區發展足球,但是歐洲足球落後地區一個典型特徵就是寡頭統治,吃回扣拿票選的好地方

而且這還沒算歐國聯歐洲杯這些幾乎不用給參賽隊伍支付多少獎金的賽事,這中間人當的簡直爽死

引用:
原帖由 william788 於 2021-4-20 03:34 PM 發表

摩根發哂聲明。。。你點拉摩根同中國一齊攪歐超😒
老屈摩根請新疆工人清潔,強迫勞動 😁

引用:
原帖由 球探伽利略 於 2021-4-20 01:26 PM 發表

最好笑既唔係摩佬,摩佬都有跡可尋最多3季,而係04傳統勁旅比佢撐到要降班真係笑撚死我
你真係有睇架wo, 佢堅黑唔係假黑😂
你講一講我又笑出黎😂😂

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-4-20 01:43 PM 發表

一年咁多垃圾波
除咗死忠邊有咁多人睇
大佬👋🏻welcome home 

引用:
原帖由 eriws 於 2021-4-20 05:49 PM 發表

老屈摩根請新疆工人清潔,強迫勞動 😁
我幾時都話呢度d留言好睇😂前後笑左分幾鐘

引用:
原帖由 Mybloodisblues 於 2021-4-20 06:13 PM 發表

大佬👋🏻welcome home 
🤫

其實年年美國都搞國際球會邀請賽, 最後都有計分攞冠軍㗎, 不過係季初搞啫, 而家人哋搞個全季邀請賽就唔得呀, 咁球會都要搵錢打表演賽㗎, 人哋出乜嘢陣容A隊定B隊又關UEFA乜嘢事呢, 人哋鍾意打多d表演賽試陣都得㗎

國際足聯主席:

「FIFA強烈反對建立歐洲超級聯賽,這是一個封閉的利益團體。為了某些人可能的短期利益,聯賽、球隊、球員以及全世界球迷,要捨棄掉很多很多東西。他們需要反思,需要承擔責任。

如果某些人選擇走自己的路,那麼他們必須承擔自己選擇的後果。要對自己的選擇負責。具體來說,這意味著那些人要麼走要麼留,不能半走半留。」

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]