• 瀏覽: 6,761
  • 回覆: 40
各位師兄,新屋需要一個窗台裝晒一部分體和一部窗口機,近排有2/3個師父上嚟睇位,佢哋都不約而同推介裝格力分體和格力窗口機。 
請問,格力係咪性價比最高? 呢個牌子耐用嗎?

另外,佢哋都有介紹 三菱電機 、 東芝 和 大金。 呢幾個牌子,大家點睇? 

請各位Ching 可以比啲寶貴意見參考 ,謝謝👍🏻 

熱賣及精選
引用:
原帖由 Sailor-Moon 於 2021-2-28 06:52 PM 發表

各位師兄,新屋需要一個窗台裝晒一部分體和一部窗口機,近排有2/3個師父上嚟睇位,佢哋都不約而同推介裝格力分體和格力窗口機。 

另外,佢哋都有介紹 三菱電機 、 東芝 和 大金。 呢幾個牌子,大家點睇? 

分體我都推介格力,幫幾個朋友裝左都0投訴。

引用:
原帖由 Sailor-Moon 於 2021-2-28 06:52 PM 發表

即係同百佬滙sale你買邊部機既原因一樣囉。

引用:
原帖由 東方自我的手袋 於 2021-3-1 04:11 PM 發表

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方自我的手袋 於 2021-3-1 04:11 PM 發表

回覆 引用 TOP

格力 嘈撚到仆街 我房就係格力窗口機 冇教好訓

引用:

窗口機用樂信(無遙控),用左6年又靜又凍又耐用。

格力OK 啦, 價錢取勝, 但蓋面拆出來洗唔夠樂聲咁容易。

東芝其實幾好, 聽講東芝比收購左, 無出窗口機了, 得返變頻

我自己用緊P記,而長老屋企就用格力,格力比P記嘈D(可以接受,但格力比P記平好多,睇吓你點取捨

引用:

外父屋企裝咗3部格力1部大針,無問題

書房用格力3/4匹窗口機,夠凍但比較嘈

引用:
原帖由 白鬍子 於 2021-3-2 11:52 AM 發表

格力 嘈撚到仆街 我房就係格力窗口機 冇教好訓
咁大獲 ?窗口機 除左Pan記 唔知買咩好。

引用:
原帖由 樂天鴻 於 2021-2-28 11:53 PM 發表

分體我都推介格力,幫幾個朋友裝左都0投訴。
請問 您係裝邊個型號? 定頻/變頻? 謝謝

引用:
原帖由 張翼 於 2021-3-2 11:58 AM 發表

窗口機用樂信(無遙控),用左6年又靜又凍又耐用。
樂信 有一些機同樂聲一樣樣 
係咪個餡都一樣? 

引用:
原帖由 cow2cow 於 2021-3-2 12:06 PM 發表

格力OK 啦, 價錢取勝, 但蓋面拆出來洗唔夠樂聲咁容易。

東芝其實幾好, 聽講東芝比收購左, 無出窗口機了, 得返變頻
請問您用緊格力分體? 有無咩大/小問題分享。謝謝

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]