• 瀏覽: 9,545
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
葉劉淑儀撰文呼籲,不應該如文革一樣批鬥劉利群。但這一呼籲,已經可見不少人反彈,而且他手底下的 Keroro100 卻一樣做盡文革批鬥的事情,難道她不知道嗎?
https://youtu.be/TRB4UunB8ec進入香討影片區

支持特區政府及團隊
熱賣及精選
距擺明串緊 林鄭
不過宜家林鄭仲係特首 咪暗串。
又唔可以內鬥,中央最照忌內地,黨派之爭。
咪先禮後兵,實情係暗串林鄭。
葉劉睇到林鄭d 衰野,都睇到香港問題。
林鄭跑去同民主派和好 又捐錢,又話放生年輕人。
連國安法d案件 都請個外國律師黎打(政府方)。
林鄭擺明係深黃底黎。
見距d手下 乜乜局長就知。
林鄭最多只為香港利益,談不上愛國。
所以中聯辦乜乜龍 講到明 要愛國愛港者做重要位置。
林鄭土生土長 由英國思想教育長大。
深黃機會極大。
只係發現自己被對方陰幾次。先醒覺,但心底都係唔相信中央。 根本係一個深黃底黎。
唔夠黃都無得升職
講真 特首最好問下一d 政治題目
關於 獨裁 民主 自由 法治 霸權 呢幾個字既睇法, 思想岩一派系 先俾距地做。
思想一致好重要。 同學歷 工作經驗無關。
思想壞左,企左去敵人到,在叻都無用。
睇下不少黃絲係大學生 ,專業人士,高薪厚職既公務員。
睇黎葉劉 25仔機會都大
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

每個男人都有 說不出的心碎
引用:
原帖由 SpecialI 於 2021-3-1 10:55 AM 發表

葉劉淑儀撰文呼籲,不應該如文革一樣批鬥劉利群。但這一呼籲,已經可見不少人反彈,而且他手底下的 Keroro100 卻一樣做盡文革批鬥的事情,難道她不知道嗎?
https://youtu.be/TRB4UunB8ec
劉利群真係超癈嘛!

獻世派唔玩批鬥仲識尐乜

孽瘤妳自己摺埋先啦

引用:
原帖由 pig00083 於 2021-3-1 11:53 AM 發表

劉利群真係超癈嘛!
仲係超賤🖕睇她處理流膿牆和拆國旗事件雙重標準就知其人格賤到無倫

叫清潔工拆連儂牆無人性,24小時有黑暴看着,清潔工人多數年紀偏大,有危險發生走不切,有自身危險,身為上司不想其員工犯險,自稱為愛國人士是否提供醫療費用?提供其家人費用?

撇除劉利群政見唔講,淨係講食環處理鼠患已經唔合格,咁都有得升,公務員真易做

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-3-1 12:21 PM 發表

仲係超賤🖕睇她處理流膿牆和拆國旗事件雙重標準就知其人格賤到無倫
路政署10月1日接獲警方通如,路政署才決定抓國旗。

引用:
原帖由 車站雀躍的神童 於 2021-3-1 12:21 PM 發表

拆國旗是路政署

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 如果我變成回憶 於 2021-3-1 11:19 AM 發表

距擺明串緊 林鄭
不過宜家林鄭仲係特首 咪暗串。
又唔可以內鬥,中央最照忌內地,黨派之爭。
咪先禮後兵,實情係暗串林鄭。
好支持下一屆 葉劉淑儀做特首
至少距睇到林鄭d 衰野,睇到香港問題。
唔似林鄭咁跑去同民主派和好 又捐錢,又話放生年輕人。
連國安法d案件 都請個外國律師黎打(政府方)。
林鄭擺明係深黃底黎。
見距d手下 乜乜局長就知。
林鄭最多只為香港利益,談不上愛國。
所以中聯辦乜乜龍  ...
咁,其實深謀遠慮嘅中央,當時委派予於特首重任時應該就諗到林鄭嘅愛國傾向,實情計漏咗!

劉利群真係又黃又癈。分分鐘是間諜。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 草木有本心 於 2021-3-1 12:22 PM 發表

叫清潔工拆連儂牆無人性,24小時有黑暴看着,清潔工人多數年紀偏大,有危險發生走不切,有自身危險,身為上司不想其員工犯險,自稱為愛國人士是否提供醫療費用?提供其家人費用?
噉拆國旗佢又唔怕前線清潔人員被打? 

引用:
原帖由 草木有本心 於 2021-3-1 12:25 PM 發表

路政署10月1日接獲警方通如,路政署才決定抓國旗。
我向路政署投訴流儂,路政署一個月之後先至轉介畀食環署,路政署係幾時開始辦事效率噉高?

引用:
原帖由 江南一樓主 於 2021-3-1 12:37 PM 發表

咁,其實深謀遠慮嘅中央,當時委派予於特首重任時應該就諗到林鄭嘅愛國傾向,實情計漏咗!
個個要做特首時都話自己愛國架啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天生加加速湯圓 於 2021-3-1 12:25 PM 發表

撇除劉利群政見唔講,淨係講食環處理鼠患已經唔合格,咁都有得升,公務員真易做
其實佢有咩政蹟?

回覆 引用 TOP

主題標籤 #葉劉淑儀
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]