• 瀏覽: 58,165
  • 回覆: 475
  • 追帖: 4
本主題由 yycrab 於 2021-3-2 09:52 AM 移動
以前駐五台山的前輩都話梁朝潮扮哂嘢吾睬人亦吾念舊,
今次。。。。話哂當年吳孟達都幫過佢架

熱賣及精選
仲有周潤發,話哂一場同學,咁都吾出嚟,只係網上馬虎一下了事,
窮嗰陣扮親民,發咗達就吾識人

無線老嗰一輩藝人都係好虛偽

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-3-1 01:14 PM 發表

仲有周潤發,話哂一場同學,咁都吾出嚟,只係網上馬虎一下了事,
窮嗰陣扮親民,發咗達就吾識人
應該現身TVB?

佢有乜反應?  只在blog 寫少少字?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
白事,低調啲唔好咩?
下下抽水⋯⋯就係真漢子?

唔通個個跳出黎出聲?

係囉, 最應該出一下聲果個都無出
其他果D.........算喇

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
咁你想人點? 走出黎大大聲喊?

我相信佢哋已經直接問候了達哥家人甚至可能已提供了所需援助, 好多嘢唔係走出黎大叫就係叫關心左人哋

係咪要人出嚟喊苦喊忽?

八婆講新聞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-3-1 01:22 PM 發表

應該現身TVB?

佢有乜反應?  只在blog 寫少少字?
係,好涼薄

引用:
原帖由 arhon009 於 2021-3-1 01:28 PM 發表

咁你想人點? 走出黎大大聲喊?

我相信佢哋已經直接問候了達哥家人甚至可能已提供了所需援助, 好多嘢唔係走出黎大叫就係叫關心左人哋
你憑咩相信佢地?
我喺報舘做咁耐,
可以話你知,佢地都好勢利

引用:
原帖由 北斗七星 於 2021-3-1 01:24 PM 發表

白事,低調啲唔好咩?
下下抽水⋯⋯就係真漢子?
如果死嘅係大導演杜棋峰,
而吾係無錢無勢嘅達哥

你估佢地會吾會咁低調

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-3-1 01:44 PM 發表

你憑咩相信佢地?
我喺報舘做咁耐,
可以話你知,佢地都好勢利
你又憑乜話佢地?
做報館就知全部野??? 你講就係真???

引用:
原帖由 arhon009 於 2021-3-1 01:46 PM 發表

你又憑乜話佢地?
做報館就知全部野??? 你講就係真???
你睇下樑朝偉點對黎美嫻
             周潤發點對余安安
你就知佢地係咪一個賤人

主題標籤 #梁朝偉
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]