• 瀏覽: 35,304
  • 回覆: 93
  • 追帖: 5
無線成日將d人做人女偽人包裝到又健康又清純,真係令人作嘔
例如呢個小妹妹現在扮哂行山女神
好杙問下佢認吾認得自己以前宋變身嘅樣?
記吾記得以前做過d咩

附件

2_n.jpg(63.53 KB)

2021-3-1 01:57 PM

Screenshot_20210301_135637.jpg(146.74 KB)

ac6e53b60ae5aeee60edca741e7bb6c3.png(1.23 MB)

熱賣及精選
撐Jumbo
港產旅行團個節目靠佢撐住,上次同鄭生行5星級難度蚺蛇尖好堅.

我估好多人睇呢個節目主要都係睇佢,其次大面Bella.無咩人會想睇戴祖儀同Ben sir

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-3-1 02:23 PM 發表

撐Jumbo
港產旅行團個節目靠佢撐住,上次同鄭生行5星級難度蚺蛇尖好堅.

我估好多人睇呢個節目主要都係睇佢,其次大面Bella.無咩人會想睇戴祖儀同Ben sir
佢人氣係咪直逼賤雞FYY?

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-3-1 02:26 PM 發表

佢人氣係咪直逼賤雞FYY?
你同馮盈盈真係好大仇口

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-3-1 02:23 PM 發表

撐Jumbo

你認得圖中女子嗎

附件

2_n.jpg(63.53 KB)

2021-3-1 02:47 PM

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-3-1 02:36 PM 發表

你同馮盈盈真係好大仇口
佢貪錢程度仲勁

以前嘅嘢過咗去,宜家幾好,好陽光

佢以前未cool牙,係有爆牙的,以前細個做model都大把相,覺得同而家分別不大,除左棚牙。
比起簡淑兒,Julia,同FYY EX老婆

都唔知乜水。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sandy1211 於 2021-3-1 02:47 PM 發表

你認得圖中女子嗎
知佢做過靚模,以前無咩留意佢,係佢入咗TVB拍三日兩夜後先留意到佢.佢工作表現好過港產旅行團同事戴祖儀呢件力捧對像.最近連劇集陀槍都見到佢,TVB搵得佢岩
工作表現好就俾讚.工作唔合格就鬧,話之你係有錢女定名門出生的藝人

引用:

撐Jumbo

你唔好代表我
我真係為咗J 肥祖

😎😎😎😎😎😎

人地中學個樣喎。
唔好1,2張樣衰就話人先得架😂,Fyy 又唔好,Jumbo 又話人,真係妒忌心重🤭😂😂😂

附件

awFpl.jpg(60.24 KB)

2021-3-1 03:09 PM

同一個人?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勤力大媽 於 2021-3-1 03:09 PM 發表

人地中學個樣喎。
唔好1,2張樣衰就話人先得架😂,Fyy 又唔好,Jumbo 又話人,真係妒忌心重🤭😂😂😂
呢張係未出道相
幾靚女下,仲有而家佢已經無咗的青春氣色

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 EKK9928 於 2021-3-1 02:59 PM 發表

以前嘅嘢過咗去,宜家幾好,好陽光
咪又係家禽

主題標籤 #崔建邦
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]