• 瀏覽: 38,996
  • 回覆: 523
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 狄克 於 2021-3-1 05:54 PM 發表

其實寫紙仔先最恐怖...啲個人資料隨商店處理!
我都係咁諗,收集完點用我仲唔security

同埋我公司嘅it都成日講,唔好將啲密碼寫係紙上面。 正同,點會寫自己個人資料係紙上面,有埋名,同埋電話,放係一個紙箱度無人看住,成個箱被人偷左咁可以怪邊個?

熱賣及精選
引用:
原帖由 Jackishere 於 2021-3-1 06:02 PM 發表

開名啦!呢啲仆街垃圾黃店!
唔駛開名都知,我已講左係觀塘+新開+黃店

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-3-1 06:07 PM 發表

如果唔開心咪唔去囉
係 ,我只會唔去呢間。 以食客角度,都唔應該再幫襯,黃唔黃店都係咁講

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:44 PM 發表

唔係 我想講返餐廳嘅服務態度,唔好係呢方面歧視!  應該有嘅服務態度, 如果唔想招呼用安心出行嘅人,不如就寫清楚 恕不招待啦。
你唔反思下,點解呢啲人包容性咁低?

嘩,你咁唔合作(抵制安心出行),你唔驚佢俾口水撈你食牙?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 06:14 PM 發表

係 ,我只會唔去呢間。 以食客角度,都唔應該再幫襯,黃唔黃店都係咁講
你唔支持佢就係佢敵人,呢啲係霸權主義,唔係民主。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:44 PM 發表

唔係 我想講返餐廳嘅服務態度,唔好係呢方面歧視!  應該有嘅服務態度, 如果唔想招呼用安心出行嘅人,不如就寫清楚 恕不招待啦。
咁佢又貼出嚟畀你scan?

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

去曱甴店,已代表你的人生值得被所有人白眼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ALFA524 於 2021-3-1 06:08 PM 發表

我上星期誤入黃店都唔使嘟,又唔使填紙仔,有鬼人理你咩,後尾有個亞伯入嚟,一嘟,比全場怒啤
我星期六誤入黃店,唔使嘟,冇紙填。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-1 06:19 PM 發表

我星期六誤入黃店,唔使嘟,冇紙填。
一陣又有人叫你開名架啦

回覆 引用 TOP

https://youtu.be/7Zpgi-p0Vak

安心上路廢老都唔7用

抵L死,曱甴要點人道對待呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-1 06:17 PM 發表

咁佢又貼出嚟畀你scan?
咪係囉,嘟完又唔望,依家係佢唔留意啲客入場。 咁門口仲乜要搵個人做登記同帶位呢?

回覆 引用 TOP

問番佢,你邊隻狗眼見到我冇留低資料!?!

回覆 引用 TOP

可能人地就係想要呢啲資料,你用安心,咪攞唔到囉。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]