• 瀏覽: 39,039
  • 回覆: 523
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-1 06:19 PM 發表

我星期六誤入黃店,唔使嘟,冇紙填。
唔通同一間

我要好多好多................錢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 廚房橙色採購 於 2021-3-1 05:52 PM 發表

扺死,入得垃圾店梗係被垃圾對待,有咩出奇
咪係!自己入曱甴屋痴住咗~怪誰

回覆 引用 TOP

黃人不嬲on9

去黃店你嘟安心出行咁勇敢?廚房分分鐘用拖鞋炒飯你食呀

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:25 PM 發表

放假去支持觀塘某間新開嘅黃店,因為約咗朋友十二點⋯⋯我遲到左成20分鐘⋯⋯

因為趕時間,到左門口就好快打開咗個安心出行掃code,然後衝入去同個朋友講我終於到左⋯⋯

點知個店員由門口追到我入去張檯,好似捉賊咁,大大聲話我未填Form, 周圍啲人望住晒以為我唔合作,

我話:下,我掃左安心出行啦喎(展示手機)

店員:🙄 (呢個表情係一模一樣)

做咩呢,我支持黃店已經係行動支持,用安心出行 ...
朋友選擇去曱甴店,可以斷交

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:25 PM 發表

放假去支持觀塘某間新開嘅黃店,因為約咗朋友十二點⋯⋯我遲到左成20分鐘⋯⋯

因為趕時間,到左門口就好快打開咗個安心出行掃code,然後衝入去同個朋友講我終於到左⋯⋯

點知個店員由門口追到我入去張檯,好似捉賊咁,大大聲話我未填Form, 周圍啲人望住晒以為我唔合作,

食曱甴垃圾係咁架啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chiwing1028 於 2021-3-1 06:25 PM 發表

黃人不嬲on9
餵呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jelly1980 於 2021-3-1 05:40 PM 發表

抵你死
邊個叫你幫襯嘅曱甴店?
自己攞嚟衰  
你唔開名即係縱容佢
仲更加抵你死
開名咪更多腦殘曱甴當呢間黃店係英雄

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

真心想同大家傾返餐廳服務質素, 如果你地最近都有用安心出行而有服務歧視,可以係度些牙下!

唔去曱甴店

正義或許會遲來
但永遠會得到彰顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:44 PM 發表

唔係 我想講返餐廳嘅服務態度,唔好係呢方面歧視!  應該有嘅服務態度, 如果唔想招呼用安心出行嘅人,不如就寫清楚 恕不招待啦。
黃店間間都只講政治,待應回應你嘅態度就係源自政治立場,你點樣唔講政治呀?

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-3-1 05:53 PM 發表

之前有師兄話MOS 並不是參與任何反政府不合作行動的黃店,只是鋪頭晚市以外買為主,所以唔開夜市堂食,咪繼續幫襯囉。去到MOS, 咪慣性地嘟安心出行,係鋪頭坐底食,就好似怪人地被員工及食客以奇怪眼光對待。

以後我都唔夠膽去MOS 食漢堡包啦
係咪你成個爛屍5毛樣甘呀?
目光似想強姦員工
行為鬼鼠似想偷野
所以先會甘呀

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
大人大者扮哂嘢鳩寫張紙就當係,做人連對自己嘅尊重都無。

回覆 引用 TOP

引用:

攞你個人之料方便衆籌.比埋CIA有紀錄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]