• 瀏覽: 39,022
  • 回覆: 523
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-3-1 06:29 PM 發表

係咪你成個爛屍5毛樣甘呀?
目光似想強姦員工
行為鬼鼠似想偷野
所以先會甘呀
我係香討町田啟太同你講呀,我個樣咁靚仔可能係想同我傾計,點知激嬲左我 💢

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
白眼就唔緊要呀, 我驚佢叫廚房加料咋😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:25 PM 發表

放假去支持觀塘某間新開嘅黃店,因為約咗朋友十二點⋯⋯我遲到左成20分鐘⋯⋯

因為趕時間,到左門口就好快打開咗個安心出行掃code,然後衝入去同個朋友講我終於到左⋯⋯

點知個店員由門口追到我入去張檯,好似捉賊咁,大大聲話我未填Form, 周圍啲人望住晒以為我唔合作,

我話:下,我掃左安心出行啦喎(展示手機)

店員:🙄 (呢個表情係一模一樣)

做咩呢,我支持黃店已經係行動支持,用安心出行 ...
開名先。

回覆 引用 TOP

係樓主on9覺得人哋唔會嬲你,黃人幾時都係立場行先,話之你死人冧樓,你用安心出行唔私了你你好彩啦。

腳踏破芒鞋  搖曳蒲葵扇  雪泥鴻爪遍三千  隨時普渡償宏願
似醉又如顛  點醒痴迷覺岸回頭轉  寶筏慈航撐定候  來來來搭我船
人生同轉瞬  娑婆苦海  如何值得久流連
引用:
原帖由 hkhotdog001 於 2021-3-1 05:47 PM 發表

如果你手填,而且名字寫林鄭,又或鄧炳強,應該會服務超好。
黃色令人白痴就係咁。
你話食店個案追蹤唔到到過的食客係邊個問題?
亂咁填資料又咁啱有政府人員抽查,叫極都冇你個名就會當你冇登記,罰$5000。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwma 於 2021-3-1 06:31 PM 發表

攞你個人之料方便衆籌.比埋CIA有紀錄
其實真係每日都聽好多垃圾電話cold call, 電話紙嘅「保安」同「去向」無一間餐廳會寫明點樣用,點樣處理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 1-3-2021 17:25 發表

放假去支持觀塘某間新開嘅黃店,因為約咗朋友十二點⋯⋯我遲到左成20分鐘⋯⋯

因為趕時間,到左門口就好快打開咗個安心出行掃code,然後衝入去同個朋友講我終於到左⋯⋯

點知個店員由門口追到我入去張檯,好似捉賊咁,大大聲話我未填Form, 周圍啲人望住晒以為我唔合作,

幾秒掃馬點都方便過寫紙仔,同埋唔會比人汁左你張紙仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:25 PM 發表

嬲咩啫自作孽!而家仲未睇清楚,食嘢咁簡單嘅嘢都要同政治拉埋一齊,呢班人個腦已經廢咗。

回覆 引用 TOP

引用:

你同你朋友係黃人,就冇得嬲黃店。
黃店掛咩安心出行?

引用:

應該係黑你面遲到,阻住佢返枱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnchu777 於 1-3-2021 18:04 發表

佢地填報假資料架.
凸激抽查要食客配對返自己張紙仔果陣就奶野

回覆 引用 TOP

自己攞嚟衰,好去吾去曱甴店

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 濟顛 於 2021-3-1 06:32 PM 發表

係樓主on9覺得人哋唔會嬲你,黃人幾時都係立場行先,話之你死人冧樓,你用安心出行唔私了你你好彩啦。
公平啲講,黃藍人都係立場行先囉

成班白痴
作個故仔
圍埋打飛機

回覆 引用 TOP

白痴仔
不如話自己去左火星
🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]