• 瀏覽: 39,021
  • 回覆: 523
  • 追帖: 3
掃碼唔知會唔會將你個餐免費升,白汁濃痰焗意粉😂

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-1 06:17 PM 發表

咁佢又貼出嚟畀你scan?
係法例!

回覆 引用 TOP

正常,有好多爛屍,日日鬧人漢奸

自己日日大啖食澳洲龍蝦,飲澳洲紅酒
日日去黃店

回覆 引用 TOP

黃人店低能到一個點!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:25 PM 發表

放假去支持觀塘某間新開嘅黃店,因為約咗朋友十二點⋯⋯我遲到左成20分鐘⋯⋯

因為趕時間,到左門口就好快打開咗個安心出行掃code,然後衝入去同個朋友講我終於到左⋯⋯

點知個店員由門口追到我入去張檯,好似捉賊咁,大大聲話我未填Form, 周圍啲人望住晒以為我唔合作,

我話:下,我掃左安心出行啦喎(展示手機)

店員:🙄 (呢個表情係一模一樣)

做咩呢,我支持黃店已經係行動支持,用安心出行 ...
黃人正戇鳩,個app根本無關私隱事!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-3-1 06:29 PM 發表

係咪你成個爛屍5毛樣甘呀?
目光似想強姦員工
行為鬼鼠似想偷野
所以先會甘呀
可能係呀!你知啦,我地黃絲個個都覺得唔支持黑暴嘅市民就係5毛,望多兩眼,就覺得普通市民想強姦,雞姦我地黃絲。唔怪之得,黑暴期間,我地黃絲手足咁Q多行私刑圍毆市民事件啦!可能我地覺得先出手圍毆市民,都好過俾個普通市民強姦,雞姦!

你睇下呢幾個被我地黃絲私了嘅市民,似唔似強姦犯,雞姦犯

件事肯定係樓主唔啱啦。
既然做得首粥,支持得黃店。就直頭唔應該下載安心啦。
個app唔止你自己嘅私隱被送中,仲連其他首粥嘅通話紀錄、罪證、聯絡資料等等等等全部都已送中。唔怪之得又有47件準備入倉啦。

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:44 PM 發表

唔係 我想講返餐廳嘅服務態度,唔好係呢方面歧視!  應該有嘅服務態度, 如果唔想招呼用安心出行嘅人,不如就寫清楚 恕不招待啦。
曱甴店只有四個字黎形容:不可理喻

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方紅 於 2021-3-1 06:19 PM 發表

我星期六誤入黃店,唔使嘟,冇紙填。
出嚟靜雞雞報警喇

回覆 引用 TOP

黃店餐廳可以叫人攞身份證就冇私隱問題
去黃店嘟安心出行又有問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-3-1 06:42 PM 發表

可能係呀!你知啦,我地黃絲個個都覺得唔支持黑暴嘅市民就係5毛,望多兩眼,就覺得普通市民想強姦,雞姦我地黃絲。唔怪之得,黑暴期間,我地黃絲手足咁Q多行私刑圍毆市民事件啦!可能我地覺得先出手圍毆市民,都好過俾個普通市民強姦,雞姦!

你睇下呢幾個被我地黃絲私了嘅市民,似唔似強姦犯,雞姦犯
甘你就要好好檢討下自己啦

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
mos ... 聽講/據聞 員工係黃,但香港區老闆係藍

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
垃圾app,完全無功能,連個人資料又無登記,又無中央資料庫記錄出行資料,一重新下載個app就乜資料都無晒,真係DL4嫲

引用:
原帖由 kevinlammm 於 2021-3-1 05:25 PM 發表

放假去支持觀塘某間新開嘅黃店,因為約咗朋友十二點⋯⋯我遲到左成20分鐘⋯⋯

因為趕時間,到左門口就好快打開咗個安心出行掃code,然後衝入去同個朋友講我終於到左⋯⋯

點知個店員由門口追到我入去張檯,好似捉賊咁,大大聲話我未填Form, 周圍啲人望住晒以為我唔合作,

我話:下,我掃左安心出行啦喎(展示手機)

店員:🙄 (呢個表情係一模一樣)

做咩呢,我支持黃店已經係行動支持,用安心出行 ...
店員飲東江水飲到short jor

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2021-3-1 05:46 PM 發表

黃店又要做妓女又想搞貞節牌坊……完
我打1823投訴咗幾間曱甴店,佢地將安心出行條碼放到天花頂咁高,跟本無人掃倒碼。同師兄講的一樣又要做生意又玩唔合作。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]