• 瀏覽: 522,799
  • 回覆: 4,658
  • 追帖: 255

熱賣及精選
引用:
原帖由 nikonlee 於 2021-3-20 10:44 PM 發表

國內因為制度提拔原因,去得尼點位置的基本都系身經百戰的天才級別,不用擔心

本人曾經參會國內很多電信,電力業界頂尖會議,所見主持和會方人員都已經是名校畢業,對答得體,腦筋轉數極快,證明主辦方是極度重視細節,其實國內現在處理這些基本都有一套準則和方法,確保不會疏漏

我相信這種級別會議,不應該懷疑坐在台上的任何一個人的能力,應該是有信心的, 反正我已經習慣了國內的處事方式,只要領導,政府在場的 ...
中國企業正是如此 不再是N年前的做又36,唔做又36。現在對住港企覺得反應好慢,好差。

引用:
原帖由 SilverHaze 於 2021-3-4 11:26 AM 發表

Elon Musk 枝SN10 火箭, 成功發射及垂直降落.

不過幾分鐘之後爆炸,據雲係因為放屁 (Methane Leak)

https://www.youtube.com/watch?v=hzhP3Q5fku8
一個月未完,又黎多單
Starship SN11:

https://twitter.com/i/status/1376885901847113731

引用:
原帖由 paulaalan 於 2021-3-12 05:52 PM 發表

我個藥劑師朋友推薦比我架,我單憑信佢就食左三個月,連我d血粘稠啊,血脂啊都好咗好多,仲要好便,一個月日日食人民幣400元左右
想再請教師姐對腎球炎(主要係小便中紅血球數值比較高)有冇認識?想睇睇中醫/藥方面有冇好方法。謝謝妳!

引用:
原帖由 wingll 於 2021-4-2 12:08 AM 發表

想再請教師姐對腎球炎(主要係小便中紅血球數值比較高)有冇認識?想睇睇中醫/藥方面有冇好方法。謝謝妳!
我今天早上問我的醫生朋友,你參考一下

我唔記得邊個問我國內邊間學校讀獸醫好,問過好幾個教授,都推薦廣州華南農業大學,希望問我的師兄可以睇到呢個!唔好意思咁遲先復,因為一定要了解清楚,揾專業人士解答。

引用:
原帖由 paulaalan 於 2021-4-2 08:44 AM 發表

我今天早上問我的醫生朋友,你參考一下
非常感謝🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 wingll 於 2021-4-2 06:18 PM 發表

非常感謝🙏🏻🙏🏻
唔知你有無微信?裡面有個視頻號,查找吳清忠,關于經胳健康呢方面有好多值得睇嘅視頻,應該對你有所幫助。

引用:
原帖由 paulaalan 於 2021-4-5 12:51 PM 發表

唔知你有無微信?裡面有個視頻號,查找吳清忠,關于經胳健康呢方面有好多值得睇嘅視頻,應該對你有所幫助。
謝謝妳!我找找看!😄

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]