• 瀏覽: 522,800
  • 回覆: 23
  • 追帖: 255
支持馬兄

熱賣及精選
引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-2 02:17 AM 發表

利害,四十七名反賊保申請,玩到依家都未玩完,如果唔係有人<扮>唔舒服,休庭,在下估連個官都無得休息。。。😅
黑暴果陣晚晚搞事就鬼打咁精神,個官要睇咁多嘢都未暈

引用:
原帖由 6月飛雪 於 2021-3-2 11:54 AM 發表

唔去檢測既人真係戇居到無倫
被罸5千但都係要檢測
黃嘢有幾何正常過丫

引用:
原帖由 horse2014 於 2021-3-2 07:00 PM 發表

灣灣陳時台話:台灣疫苗覆蓋率達到60%再考慮恢復小三通。
然而你們現在一支疫苗也沒買到呢。。。 ​​​
還有,你話恢復,阿爺俾你通咩!
依條友知唔知自己講緊乜既呢?成個島啲人都豬腦咁

引用:
原帖由 mickyhon 於 2021-3-2 09:49 PM 發表

今日好奇怪,個頭日本輝瑞一出事,香港就有人打科興死。。。
好懷疑有人玩野,用人命嚟攪。。。😵
但係奇怪既係~科興係咁多地方有人打都無死人,到香港接種就打死人,真係奇怪

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-3-2 10:14 PM 發表

係科興疫苗問題定係"糖尿,高血壓...等" 長期病導致呢 ?
而家有待調查。

但最重要嘅問題係
如果明知接種者係長期病患者
仲要多過一個病症嘅話
何解佢會無得到專業醫療意見 是否適合接種疫苗呢(無論科興或伏必泰)?
你講得岩~現場唔係有醫生專業評估嗎?

引用:
原帖由 andysan4 於 2021-3-3 08:28 AM 發表

白粉標題特登唔講日本
真係好鬼賤

引用:
原帖由 小市民0009 於 2021-3-7 03:36 PM 發表

剛剛官涌今日又有兩個打咗感覺不適要送院,不過情況穩定喎!

世事係咪咁巧合呀
只發生在同一中心
別無他處
岩岩睇到都係咁諗~五個注射處得次次都係官涌有事

引用:
原帖由 半空熱情的腰部 於 2021-3-13 05:30 PM 發表

健身群組已去到99宗,如果唔係嚟星期每日都係得幾宗
班白皮,又唔鐘意帶罩,又鐘意飲酒吹水,今次大爆發都似

引用:
原帖由 catcrystal 於 2021-3-14 02:19 AM 發表

佢哋唔止飲水吹水咁簡單, 玩起上嚟完全無衛生意識
最近TBB重播呢個節目, 主要介紹D白皮餐廳同酒吧, 睇完真係大開眼界 (由3:00同17:00開始睇, 中間可以skip, 原來一支酒可以輪流飲)
https://gimy.app/eps/118138-1-1.html
啱先上網check check, 最尾果間吧疑似拎食肆牌, 仲有開門做生意:smile_ ...
真係死得~今次又唔知爆到幾時

引用:
原帖由 catcrystal 於 2021-3-14 01:31 AM 發表

呢個真係經典, 完全不知所云
最慘係當年有一題就係考佢, 我溫都無溫過
結果揀過第題答
呢個陳蕾士,當年會考個個都避之則吉唔會溫唔會揀來答

引用:
原帖由 靚c9 於 2021-3-15 10:11 AM 發表

我試過,發生一件我不能接受既事。
我先寫一封英文信去學校,約見校長 。

會面時,我好刻意扮平靜(我因為件事,已經好擔心,又好L慶)和善地主動同7頭握手。

蝦~估吾到條7頭,夠膽眼都吾望我,自己拉櫈,就坐低。

我忍L住道氣,先處理件事。

條L樣第一句就答~
呢D係小朋友之間戲言。
暗示我煩九麻~

我笑住話~真係??

校長如果你能夠black and white 學校冇黑社會學生,我就放 ...
靚c9你真係好西利

引用:
原帖由 bchan77 於 2021-3-15 12:34 PM 發表

同意師姐所言,橫掂啲黑暴死心不息,與其拖拖拉拉胡混過去,不如嚟一次實牙實齒、真正嘅嚴格執法,將佢哋打鑊甘嘅,斷尾好過
依班仆街要佢哋永不超生先得

引用:
原帖由 MizarDubhe 於 2021-3-15 12:24 PM 發表

CD Rom一名
其實有時見到網友講起...都想回應...
自己都打了科興...第二日就跑步...第三日行埋山....暫時都無乜事﹗
我做年青人工作,個圈黃到黑唔洗多講﹗心態上啲人都無乜改變到,個個都認為係中央同政府搞到佢哋無希望,日日活在自己的幻想世界之中﹗從來都無回想過自己信過咩謠言、無諗過自己唔認識世界,望嘅只係網絡碎片式的資訊,自行堆砌出幻想嘅畫面﹗

宜家我反而覺得開心咗好 ...
你呢句'知識基礎嘅深度同廣度,根本同社會繁華程度不成比例﹗'真係非常認同啊~
啲人乜嘢最叻,飲飲食食去日本玩就最叻,今期興乜興物就最醒~世界大事一概唔知,大陸一律係衰既,毫無自己分析能力,人講乜就信乜,仲成日講什麼國際視野,有咩?!

引用:
原帖由 WOLVESNOTFAR 於 2021-3-15 01:59 PM 發表

呢兩條PK住得帝景國,應該都係老尾高級職員,恃住個身份就以為有特權
有無搞錯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]