• 瀏覽: 7,703
  • 回覆: 129
  • 追帖: 2
無良360當兼職員工奴隸獸,全職大媽圍餵為,以為係全職高人一等,成日用鄉下話講是非,呼喝兼職員工。
45蚊一個鐘,不停執野,但係無貨落就cut你鐘,試過cut左2個鐘,即是搭車返一返去做4小時,200蚊都唔夠。
有事話返唔到,店長黑面語氣差,佢cut鐘就得,你有事唔返就唔得。
可惡,無良兼自私,最啱大媽做。

熱賣及精選
我唔會做 !

回覆 引用 TOP

福建360

拿槍指住要你打佢工?外邊大L把工啦

回覆 引用 TOP

請你唔𢴇貨 唔通叫你望住啲貨 冇本事就咪鬼做囉

忘記過去,面向前方,一個信念,理想必定達到
又一隻死曱甴

引用:
原帖由 勤力大媽 於 2021-3-2 02:54 PM 發表

無良360當兼職員工奴隸獸,全職大媽圍餵為,以為係全職高人一等,成日用鄉下話講是非,呼喝兼職員工。
45蚊一個鐘,不停執野,但係無貨落就cut你鐘,試過cut左2個鐘,即是搭車返一返去做4小時,200蚊都唔夠。
有事話返唔到,店長黑面語氣差,佢cut鐘就得,你有事唔返就唔得。
我只見360啲分店員工不太忙,冇你所講嘅嘢

樓主你唔適宜打工,掟磚啱你

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-3-2 04:04 PM 發表

又一隻死曱甴
講得好!仆街曱甴有種咪撚做...

等餓死囉!

引用:
原帖由 勤力大媽 於 2021-3-2 02:54 PM 發表

曱甴抹黑文宣

引用:

你去黃店阿布度做囉。

無人逼你做,請你返去坐?

回覆 引用 TOP

曱甴應去黃瓜仆街度涼冷氣

閒話一句…般若定實相

回覆 引用 TOP

引用:

Cut鐘佢地吾想,佢地cut你鍾即系佢地要做埋你d野,錢又系咁多,之不過要同老細交代,無野做又吾cut你鍾,老細問起,是否你出錢比佢?

回覆 引用 TOP

引用:

可以唔做!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]