• 瀏覽: 32,631
  • 回覆: 188
  • 追帖: 2
本主題由 liecharyo 於 2021-3-4 10:48 AM 移動
阿仔15歲,中三,不過補習社又唔開,學校又唔係好似之前咁多堂
中四要選科啦,所以搵左個朋友個女,讀大學二年級,黎幫佢補下習,教下佢做功課
點知我見阿仔除左係屋企見佢,佢仲約左個補習Miss星期六見

但我諗大學二年級應該有好多選擇?
應該唔會揀個中學小朋友卦?
希望只係阿仔暗戀Miss啦

熱賣及精選
青春期,溝下女都正常呀,邊擔心得咁多

唔會啊哇,收集多d資料先

咁樣?

唔好搞大人個肚就得

miss 識食

免責聲明:本人的內容及圖片並不打算向任何人提供任何資訊.並且不構成任何建議.儘管所有資料乃本人秉誠提供.並相信資料之來源可靠.也不表示本人保證任何資料均屬完整.可靠.準確.具時效或適用

回覆 引用 TOP

插到拍拍聲

回覆 引用 TOP

個miss係咪有兼職

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oilpig 於 2021-3-2 04:18 PM 發表

阿仔15歲,中三,不過補習社又唔開,學校又唔係好似之前咁多堂
中四要選科啦,所以搵左個朋友個女,讀大學二年級,黎幫佢補下習,教下佢做功課

星期六都開工補埋性教育,呢啲miss夠盡責

女教師的誘惑o(>﹏<)o

回覆 引用 TOP

阿仔識食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Oilpig 於 2/3/2021 04:18 PM 發表

你應該覺得好事黎🤘🏻😎起碼同個miss一齊

Miss係咪收特別貴?
好似話依家miss話高分有1q
D男學生好受落

引用:
原帖由 yoeyes 於 2021-3-2 04:51 PM 發表

青春期,溝下女都正常呀,邊擔心得咁多
都係既溝下女
希望miss唔受溝啦

引用:
原帖由 上啊 於 2021-3-2 04:57 PM 發表

唔會啊哇,收集多d資料先
等緊佢星期6係咪真係出街呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]