• 瀏覽: 15,974
  • 回覆: 328
  • 追帖: 1
朋友問你打算打科興定復必泰疫苗,你話打科興,即係你係藍絲,你打復必泰,就係黃絲,如果係持相反立場既朋友就會唔多鍾意

熱賣及精選
引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-2 17:21 發表

朋友問你打算打科興定復必泰疫苗,你話打科興,即係你係藍絲,你打復必泰,就係黃絲,如果係持相反立場既朋友就會唔多鍾意
香港係咁架, 你裝唔裝安心出行就係表態啦
你信政府? 你係藍絲
你而家先知咩?

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-3-2 05:28 PM 發表

香港係咁架, 你裝唔裝安心出行就係表態啦
你信政府? 你係藍絲
你而家先知咩?
點解依家要分得咁清楚先,唔可以覺得邊隻疫苗好,我就打個隻,唔得咩,我就算打復必泰,唔表示我唔愛國,只係復必泰保護率比較高

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-2 17:31 發表

點解依家要分得咁清楚先,唔可以覺得邊隻疫苗好,我就打個隻,唔得咩,我就算打復必泰,唔表示我唔愛國,只係復必泰保護率比較高
而家唔係我唔比, 你D後生, 主要要係黃絲唔比
你黃都好, 只要你唔夠黃佢都會批評你,
所以點解有咁多父母變黃, 因為佢唔敢得罪自己D仔女
你邊個國家D人會批評你愛國架? 只有香港咁特別
你唔使愛中國, 但你講句中國都唔係咁差你即時比人批鬥

食飯都要

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-2 05:21 PM 發表

黃畜係咁

回覆 引用 TOP

是但啦,總之唔好打完後會歪嘴就得啦

回覆 引用 TOP

主要係黃人不停唱衰大陸疫苗叫人唔好打。

現在很好自己喜歡打邊種自己選擇,不用被磚家擺佈

回覆 引用 TOP

都係黑暴曱甴製造出來的

回覆 引用 TOP

黃人成熟D啦⋯⋯好似細路仔甘

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-2 05:31 PM 發表

你打Biontech應該唔會所有人都話你係黃,因為都有D藍絲要求效用高D,唔怕副作用而打Biontech 疫苗。但係如果你打科興疫苗,就應該所有人都當你係藍,明未?

未明!就好似你話嗰D「私了」市民既黑衣人係仆街,就所有人都話你係藍絲。但係如果你話721出手亂打人既白衣人係仆街,就唔會所有人話你係黃絲喎!因為都有好多藍絲覺得出手亂打人既白衣人係仆街,明未?

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-3-2 05:21 PM 發表

如果真係咁,啲黃尸連自己嘅DNA都變種,好快變異形

我裝左安心出行 唔代表我係五毛

天網恢恢 疏而不漏 因果報應是必定 若然不報 時晨未到
引用:

下,係你先咁注重其他人點諗,i dont give a fuck, 我係藍又點

回覆 引用 TOP

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]