• 瀏覽: 1,146
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
5人家庭,電飯煲邊隻好

IH 係咪好D? 唔該各位師兄🙇🏻‍♂️

附件

58DD8929-3F49-4F20-8358-0B0E3644FD10.jpeg(194.67 KB)

2021-3-2 07:48 PM

E983C006-A71C-48A5-AB29-D2B701783F7F.jpeg(153.88 KB)

2021-3-2 07:48 PM

熱賣及精選
bit.ly/3du6Afw
搵到就搵啦
西貢蠔涌車公廟 第91籤 中籤 梁心招禍
第1籤 上上籤 帥靈地傑逞英豪,一箭分明點大敖:得意春風攜滿袖,馬頭聲唱狀元高。
甩青...............

專心炒股........

吹水會分心, 會走雞.............

用緊呢只1.5升,可以直接在內膽洗米,覺得性價比高

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 火腿美人 於 2021-3-2 08:28 PM 發表

甩青...............
邊個?

回覆 引用 TOP

用緊特福RK820,可以煮10杯米,煲底用IH,另有杯水加熱噴蒸氣在飯面,有語音提示,我外母過嚟食飯見到好鍾意,買多部比佢。

回覆 引用 TOP

我用緊pan記嗰個IH金飯煲已經有十年了,入面易潔塗層冇甩👍

回覆 引用 TOP

其實點解唔用電蒸籠蒸飯? 又好食啲? 一碗飯都可以蒸, 又唔使咁貴買個飯煲, 可以諗諗

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b7416hk 於 2021-3-2 07:48 PM 發表

5人家庭,電飯煲邊隻好

樂聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b7416hk 於 2021-3-2 07:48 PM 發表

5人家庭,電飯煲邊隻好

IH好用,貴買平用,煮一碗飯都唔會生米冇問題。。

The Raymond Voice : 不要做會令自己後悔的事

回覆 引用 TOP

個人覺得好多都係oem/ odm 只個內膽唔同

回覆 引用 TOP

象印 南部鐵器

回覆 引用 TOP

主題標籤 #電飯煲
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]