• 瀏覽: 5,427
  • 回覆: 126
本主題由 yugo135 於 2021-3-3 12:57 PM 移動
今日沽貨冇死lo!
「話科興喺巴西打死人,一大班5毛喺咁追住我咬,依家快燃D出嚟畀我插!」
「三隻疫苗都唔喺好信得過,得強生個隻無死亡個案,最穩陣,都喺等強生個隻先打」

附件

15543366-451F-42DE-B585-8BDE5627F841.jpeg(141.21 KB)

2021-3-3 11:46 AM

C5F5E91B-9AFD-47E1-9C66-5D3CA87E1BFF.jpeg(200.54 KB)

2021-3-3 11:46 AM

熱賣及精選
無事既 我地香討老人大軍一定唔會縮沙, 照打

引用:
原帖由 Biging 於 2021-3-3 11:46 AM 發表

今日沽貨冇死lo!
「話科興喺巴西打死人,一大班5毛喺咁追住我咬,依家快燃D出嚟畀我插!」
「三隻疫苗都唔喺好信得過,得強生個隻無死亡個案,最穩陣,都喺等強生個隻先打」
1177即刻跌

連個報道都冇講喺打科興出事,一定喺畀丫爺㩒住唔畀講

引用:
原帖由 前後抽插 於 2021-3-3 11:48 AM 發表

無事既 我地香討老人大軍一定唔會縮沙, 照打
咁勇?橫掂輸晒D錢窮鬼一名?我就put咗港女贏埋好多,你打埋我個份

引用:
原帖由 Biging 於 2021-3-3 11:56 AM 發表

咁勇?橫掂輸晒D錢窮鬼一名?我就put咗港女贏埋好多,你打埋我個份
唔關我事 小弟30未出頭, 大把錢

引用:
原帖由 北區小霸王 於 2021-3-3 11:50 AM 發表

1177即刻跌
害人精跌到零就啱

回覆 引用 TOP

最多咪唔打,又關股市事。 嗡得就嗡!

引用:
原帖由 johnlam12388 於 2021-3-3 11:51 AM 發表

美帝走狗

下午升多500挾死你😍
插5舊,收到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 johnlam12388 於 2021-3-3 11:55 AM 發表

你呢隻狗打乜都會死

因為疫苗係比人類嘅
你咁鐘意做狗,咁快燃D去打,兩日後又多一宗死亡個案

引用:
原帖由 Biging 於 2021-3-3 11:46 AM 發表

今日沽貨冇死lo!
作大啲啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半頁遠方的手機 於 2021-3-3 12:00 PM 發表

最多咪唔打,又關股市事。 嗡得就嗡!
打死人wo?點會唔關?

女子接種輝瑞疫苗後死亡 成全國首例

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0302_00992_001.html

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]