• 瀏覽: 33,834
  • 回覆: 257
  • 追帖: 2
吾止周星馳, 仲有任達華, 吳鎮宇都喺度,
點解佢地三個都喺電影圈走紅
只有萬子良吾紅?
點解周星馳, 仲有任達華, 吳鎮宇吾幫下萬梓良?
點解TBB藝人咁仆街連自己D都吾幫F?

熱賣及精選
一樓張相除咗吳君如, 周星馳, 任達華, 吳鎮宇, 仲有咩明星?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-3-3 01:08 PM 發表

https://media.whatscap.com/eaa/2e4/eaa2e448a9061f4e9fc7a19a1eddae6ffefb724e_n.jpg
萬梓良 唔紅? 64仔你太細啦!

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-3-3 01:07 PM 發表

一樓張相除咗吳君如, 周星馳, 任達華, 吳鎮宇, 仲有咩明星?
全部都係藝人喎..........草蜢?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
引用:
原帖由 福建一幫 於 2021-3-3 01:16 PM 發表

64仔又露出馬腳啦

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-3-3 01:05 PM 發表

吾止周星馳, 仲有任達華, 吳鎮宇都喺度,
點解佢地三個都喺電影圈走紅
只有萬子良吾紅?
點解周星馳, 仲有任達華, 吳鎮宇吾幫下萬梓良?
點解TBB藝人咁仆街連自己D都吾幫F?
https://img-s-msn-com.akamaized.net/tenant/amp/entityid/BB1e8MKn.img?h=600&w=800&m=6&q=60&o=f&l=f&x=485&y=279
萬梓良不知幾勁呀
塑造左唔少經典角色

同埋太極張三豐係佢成名作

引用:
原帖由 福建一幫 於 2021-3-3 01:16 PM 發表

why reply to me?

TBB 特色
你冇睇過太極張三豐?江湖情英雄好漢?都未計TVB啲劇習?萬梓良紅到飛起你都未出世

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2021-3-3 01:20 PM 發表

萬梓良不知幾勁呀
塑造左唔少經典角色

同埋太極張三豐係佢成名作
仲有遊俠張三豐,兩套電視劇主題曲由葉振棠主唱

明天,余姣

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來
萬梓良紅過陣, 周星星仲拍緊IQ成熟時配配角呢.

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-3-3 01:07 PM 發表

左二李婉華

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

樓主真係天真,萬子哥都敢講佢。

師傅教落:有頭髮就自然有辦法

回覆 引用 TOP

一句so what已夠晒經典
咁都叫唔紅

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]