• 瀏覽: 12,513
  • 回覆: 133
  • 追帖: 3
DKLM人妖好L核突呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 革離 於 2021-3-4 01:35 PM 發表

訓係街搏人車死佢之後有保險?
撞車老屈黨?!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 01:16 AM 發表

D垃圾係支持緊D咩垃圾?!
12140204 12140205 12140206 12140207
咁多個只有菊花傑有笑容,似乎好開心入到去好多朋友仔同佢玩菊花喎!菊花全都係其中一個。

呢個易服男次次扮女記者瞓街吸引人注意刷存在感 

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

引用:
原帖由 romeo2020 於 2021-3-4 03:46 PM 發表

咁多個只有菊花傑有笑容,似乎好開心入到去好多朋友仔同佢玩菊花喎!菊花全都係其中一個。
佢地真係可以日日肛服香梘!梗係興奮啦!!

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2021-3-4 04:01 PM 發表

呢個易服男次次扮女記者瞓街吸引人注意刷存在感 
人哋係菊花傑 D fan 嚟㗎。話要爭取另類伴侶取向嘅權益喎。

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 01:16 AM 發表

D垃圾係支持緊D咩垃圾?!
12140204 12140205 12140206 12140207
最尾果張....唔講以為係腦癌莊

易服果件,係咪扮大肚婆果件?

引用:
原帖由 emerald7086 於 2021-3-4 04:43 PM 發表

最尾果張....唔講以為係腦癌莊
係整容鷄!

引用:
原帖由 foxhode 於 2021-3-4 10:51 AM 發表

太子有閪孤魂,係美國1月6號死在國會山莊的冤魂。
今晚出結果畀唔畀班走狗保釋!

唔俾保釋,係咪又有人妖出嚟,著住比堅尼跳舞同瞓喺街呀?!

勇武兄弟一齊出黎賣屎忽籌旗立國啦!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 12:40 AM 發表

一名易服嘅“網媒記者”突躺在西九法院門外.....
上年條男扮女孕婦扮中槍

引用:
原帖由 pk16042012 於 2021-3-4 06:38 AM 發表

真係十條女?九個黃呀,溝親d女都係黃呀

靚女更加係黃?女人雖然係為左性慾?

天生智力低下啫,但使吾使甘多呀,想

中出即飛即會啱啫,但人有感情架

吓吓中出即飛咩?但真係好能黃呀

點吊呀
免費雞係唔需要有感情

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!
烏合之眾畜牲

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]