• 瀏覽: 12,510
  • 回覆: 32
  • 追帖: 3
一名易服嘅“網媒記者”突躺在西九法院門外.....

非常貼切地表達支持果班走狗嘅黃黑畜,其實係D咩野......

1)易服男扮女裝 - 黃黑畜以為可以用西方“民主”包裝,自己就唔係中國人係洋狗仔!
2)口戴外國旗幟口罩 - 以為口講洋文就係純種洋狗仔!
3)自稱“網媒” - 除左代表垃圾黑記外,亦反映黃黑畜停不了嘅角色扮演 (街坊/市民/任何職業嘅工會/被姦被逼害....等等)!
4)一條廢柴躺在大街 - 反映一堆堆黃黑畜垃圾廢柴,充斥在中國香港社會 ,妨礙社會秩序!污染環境!

當然呢條易服廢柴只會玩一日!
正如所謂聲援47隻走狗嘅黃黑畜們....

熱賣及精選
其實佢癲唔晒㗎...

... 仲好識食㗎!

因為有比俾佢更儍嘅, 所以癲佬都食到天使雞㗎!

唔怪得飛雞豪哭訴啦!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 01:03 AM 發表

唔怪得飛雞豪哭訴啦!!
點解去聲援?!

去搵馬法輪啦!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 01:13 AM 發表

點解去聲援?!
D垃圾係支持緊D咩垃圾?!

引用:
原帖由 kopahin 於 2021-3-4 01:12 AM 發表

師傅話係太子孤魂上左佢身標童,陽氣盛嘅手足去拮一拮佢就無事, 64同peter兩位英雄有冇係現場幫下佢?
呢D仆街廢柴宜家唔敢上連登、唔敢用Telegram、唔敢貼爛膿牆、FB都唔敢上呀!
唯有係香討發鳩帖摟屌囉!刷下存在感囉!當自己仲繼續係度肛服香梘㗎啦!當自己仲繼續抗爭緊㗎啦!

都係為左向黃黑朋友圈交待囉!

引用:
原帖由 一頁濃濃的名錶 於 2021-3-4 01:25 AM 發表

食環署失職,咁大件垃圾都唔清走,阻街兼污染環境嘛
食環署?!!
爛膿牆之母牛脷裙?!!

佢老公係黑暴社聯阿頭呀!

引用:
原帖由 商界長長主題 於 2021-3-4 07:03 AM 發表

攞架鏟車來,發現有垃圾
一於係堆填區撥一塊地,俾曱甴立角啦!不過一定要用高牆圍住,任入無出!!

垃圾係屬於堆填區或焚化爐嘅!!

引用:
原帖由 pig00083 於 2021-3-4 07:36 AM 發表

天使冇讀書!什麼是“居企”?
寫到咁多隻字 ,係香港大學牲水平㗎啦!!
佢地鍾意講洋文扮番狗仔㗎!

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-3-4 08:01 AM 發表

下面隻天使雞勉強都可以插下
免費勉強...... 免套?!

引用:
原帖由 一風堂 於 2021-3-4 08:05 AM 發表

臨記只預約一日做勢,唔夠錢咁點啫?
眾籌囉!

任何問題、任何情況,榮肛老千都係眾籌㗎啦!

眾裏籌金千百萬
驀然回首
傻人卻在監房闌珊處!

引用:
原帖由 discuss.woddboy 於 2021-3-4 08:26 AM 發表

果然係時代垃圾
仲要用肛服香梘呀!

佢地邪教教主親身示範啦!

引用:
原帖由 X_ANDY_X 於 2021-3-4 08:44 AM 發表

訓繫到呢個應該系香討64仔或者peter仔
佢地回應唔到。

我blacklist 左呢類畜牲,所以佢地入唔到嚟攪場!!

引用:
原帖由 無盡白滑的蛋 於 2021-3-4 08:55 AM 發表

47隻畜牲加若千件垃圾,最好永遠掃出香港,不要再滋擾市民。
期待大部份黃黑畜,移民去佢地心儀嘅民主國度.... 繼續男暴女娼.....
.... 還中國香港一片安靜繁榮樂土!

千祈唔好捱唔住死返嚟!香港唔需要佢地!中國唔需要佢地!

中國不缺人!香港更不需要賤人!

引用:
原帖由 床上黃色隊長 於 2021-3-4 08:56 AM 發表

西就得一個 五個一齊嚟 缺9不可
天使雞的5-1 促銷.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]