• 瀏覽: 12,478
  • 回覆: 133
  • 追帖: 3
一名易服嘅“網媒記者”突躺在西九法院門外.....

非常貼切地表達支持果班走狗嘅黃黑畜,其實係D咩野......

1)易服男扮女裝 - 黃黑畜以為可以用西方“民主”包裝,自己就唔係中國人係洋狗仔!
2)口戴外國旗幟口罩 - 以為口講洋文就係純種洋狗仔!
3)自稱“網媒” - 除左代表垃圾黑記外,亦反映黃黑畜停不了嘅角色扮演 (街坊/市民/任何職業嘅工會/被姦被逼害....等等)!
4)一條廢柴躺在大街 - 反映一堆堆黃黑畜垃圾廢柴,充斥在中國香港社會 ,妨礙社會秩序!污染環境!

當然呢條易服廢柴只會玩一日!
正如所謂聲援47隻走狗嘅黃黑畜們....

熱賣及精選
其實佢癲唔晒㗎...

... 仲好識食㗎!

因為有比俾佢更儍嘅, 所以癲佬都食到天使雞㗎!

唔怪得飛雞豪哭訴啦!!

師傅話係太子孤魂上左佢身標童,陽氣盛嘅手足去拮一拮佢就無事, 64同peter兩位英雄有冇係現場幫下佢?

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 01:03 AM 發表

唔怪得飛雞豪哭訴啦!!
點解去聲援?!

去搵馬法輪啦!!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 01:13 AM 發表

點解去聲援?!
D垃圾係支持緊D咩垃圾?!

是曱甴呀!

回覆 引用 TOP

食環署失職,咁大件垃圾都唔清走,阻街兼污染環境嘛

引用:
原帖由 kopahin 於 2021-3-4 01:12 AM 發表

師傅話係太子孤魂上左佢身標童,陽氣盛嘅手足去拮一拮佢就無事, 64同peter兩位英雄有冇係現場幫下佢?
呢D仆街廢柴宜家唔敢上連登、唔敢用Telegram、唔敢貼爛膿牆、FB都唔敢上呀!
唯有係香討發鳩帖摟屌囉!刷下存在感囉!當自己仲繼續係度肛服香梘㗎啦!當自己仲繼續抗爭緊㗎啦!

都係為左向黃黑朋友圈交待囉!

吹雞講左第一日有錢收先去喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一頁濃濃的名錶 於 2021-3-4 01:25 AM 發表

食環署失職,咁大件垃圾都唔清走,阻街兼污染環境嘛
食環署?!!
爛膿牆之母牛脷裙?!!

佢老公係黑暴社聯阿頭呀!

仆你個臭街!唔好自用我地納稅人喲錢去扣結臨記啦!

回覆 引用 TOP

傷港曱甴不是精神病就是弱智!

引用:
原帖由 Kingsourceman 於 2021-3-4 12:40 AM 發表

一名易服嘅“網媒記者”突躺在西九法院門外.....
非常貼切地表達支持果班走狗嘅黃黑畜,其實係D咩野......

1)易服男扮女裝 - 黃黑畜以為可以用西方“民主”包裝,自己就唔係中國人係洋狗仔!
2)口戴外國旗幟口罩 - 以為口講洋文就係純種洋狗仔!
3)自稱“網媒” - 除左代表垃圾黑記外,亦反映黃黑畜停不了嘅角色扮演 (街坊/市民/任何職業嘅工會/被姦被逼害....等 ...
即係心理變態的一名患者

風火雷電,儒道佛
窮兇極惡,仁義心

我是雷 我是火 邪我本性 神是我
雷火邪神

合金鋼不堅 中子彈何難
群英攻科技 敢破世上關

老子人間無著處,一樽來作橫山主。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右