• 瀏覽: 5,616
  • 回覆: 36
  • 追帖: 2
佢憑《城寨英雄》彈起前一直做小配角
之後拎都到女角色,係地位升左但戲份一直好少

《心理追兇 Mind Hunter》做奸角女二
《超時空男臣》做女二
《性在有情》做配角
《是咁的,法官閣下》做掛名女一,但戲份名顯俾麥明詩甚至林秀怡少
《鐵探》配男一袁偉豪又提名視后,但戲份比好多配角還少
《失憶24小時》又係掛名女一,雖然套劇圍繞住佢失蹤,但佢實際出鏡好少,仲少過其他四位女角湯洛雯、譚凱琪、江欣燕、劉思希

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
熱賣及精選
樣唔得

次次TBB廣告聽到佢搵到佢個光,就覺得呢把聲好做狀。

英式叫雞仔,爆眼少女,中大被輪姦的吳同學,太子冤魂……
一個一個,清算的時候唔好忘記佢哋,仲有,
“打丫丫丫丫丫丫唔到鳩鳩鳩呀你知唔知!”(此處有聲)
引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-3-4 10:15 AM 發表

《超時空男臣》做女二
《性在有情》做配角
《是咁的,法官閣下》做掛名女一,但戲份名顯俾麥明詩甚至林秀怡少
《失憶24小時》又係掛名女一,雖然套劇圍繞住佢失蹤,但佢實際出鏡好少,仲少過其他四位女角湯洛雯、譚凱琪、江欣燕 ...
套野唔知講乜

回覆 引用 TOP

你唔講真係唔知佢係女一
由第一集失蹤到而家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-3-4 10:15 發表

《超時空男臣》做女二
《性在有情》做配角
《失憶24小時》又係掛名女一,雖然套劇圍繞住佢失蹤,但佢實際出鏡好少,仲少過其他四位女角湯洛雯、譚凱琪、江欣燕 ...
抱歉, 因為佢, 我都未睇呢套劇, 佢D戲真係做得唔好

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-3-4 04:50 PM 發表

抱歉, 因為佢, 我都未睇呢套劇, 佢D戲真係做得唔好
佢做花曼被觀眾激讚

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-3-4 10:15 AM 發表

《超時空男臣》做女二
《性在有情》做配角

回覆 引用 TOP

但你地唔係話嫌佢太嘈既
失左蹤又慨嘆佢戲份少?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-3-4 16:55 發表

佢做花曼被觀眾激讚
只睇過佢一套男臣, 總之佢把聲令人好難投入

回覆 引用 TOP

Tvb 唔係會捧結咗婚的女人,佢已經好過岑杏賢好多。岑連流行都市都差不多消失了

引用:
原帖由 晚間可愛的才藝 於 2021-3-4 05:20 PM 發表

Tvb 唔係會捧結咗婚的女人,佢已經好過岑杏賢好多。岑連流行都市都差不多消失了
王君馨冇後台真係慘D!

回覆 引用 TOP

《心理追兇 Mind Hunter》同《超時空男臣》雖然都叫女二,但戲份同角色都好出,反而掛名女主的是咁的同失憶就真係好少戲,尤其後者,根本似係客串,路人咁玩失蹤

可能佢鍾意唱歌多過拍劇

回覆 引用 TOP

成日覺得佢實力被低估

最鐘意的車款始終是MCW,
其次是E蛇龍,ZF密龍,
之後排名不分先後有
絕大部份冷龍/冷鷹
(尤其銀柱AD,新記布牌DA,
城記8XX),
三菱,MAN,
仲有部份ATE,歐三躉,ASU

回覆 引用 TOP