• 瀏覽: 16,837
  • 回覆: 150
本主題由 liecharyo 於 2021-3-24 01:16 PM 分類
交代返我公司先,我公司都叫大,成層樓都係我哋公司嘅,所以層樓嘅洗手間都係我哋公司
我一直發現有一個廁格,永遠都有人去完唔沖廁,另一間就永遠有啲屎痴住咗係個馬桶入面……
好啦,我就留意下睇下邊個會去嗰一格,你哋知啦,好多人去開都係去同一格。
我發現有個靚靚仔仔嘅同事次次完去都係冇沖廁聲,今日幾好奇,見佢去完又係冇沖廁聲,入去睇一睇,哇屌,真係冇沖廁,仲有舊屎浮係水面,身體幾唔健康下。
因為我真係好憎人去廁所唔沖廁,你諗下,你好急嘅時候,入到廁所,打開個馬桶蓋,有啲屎水係度,你要沖返個廁,先可以再再去……明明去到廁所都唔痾得住,要沖左佢地嗰轉自己先可以去……知唔知心情會有幾差???
唔明點解一個廿幾歲咁大個人都唔識沖廁,想搵個方法對付佢……

熱賣及精選
好噁心。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大巨 於 2021-3-4 11:32 AM 發表

交代返我公司先,我公司都叫大,成層樓都係我哋公司嘅,所以層樓嘅洗手間都係我哋公司
我一直發現有一個廁格,永遠都有人去完唔沖廁,另一間就永遠有啲屎痴住咗係個馬桶入面……
好啦,我就留意下睇下邊個會去嗰一格,你哋知啦,好多人去開都係去同一格。
我發現有個靚靚仔仔嘅同事次次完去都係冇沖廁聲,今日幾好奇,見佢去完又係冇沖廁聲,入去睇一睇,哇屌,真係冇沖廁,仲有舊屎浮係水面,身體幾唔健康下。:smil ...
辭職啦仲忍!

回覆 引用 TOP

痾屎點解要沖廁?係公司痾一定吾沖!

搞好晒的罪証,用太空卡,whats app比所有上司同事知,指名道姓,爆晒距的野出黎。

🤢🤮話比office admin/ HR 知,貼告示公告天下,再唔係翻睇cctv捉犯人 … 無恥!

回覆 引用 TOP

下次你「餵」
佢轉頭
你「沖廁呀」

回覆 引用 TOP

你屙返舊屎畀佢嘆下

回覆 引用 TOP

引用:

我發現有個靚靚仔仔嘅同事次次完去都係冇沖廁聲,今日幾好奇,見佢去完又係冇沖廁聲,入去睇一睇,哇屌,真係冇沖廁,仲有舊屎浮係水面,身體幾唔健康下。:smil ...
影佢相係電梯寫大字布

大堂出公告,影埋相,寫埋人名。

回覆 引用 TOP

公司秘密網

回覆 引用 TOP

[size=1.5]我恨我痴心

與君相聚倍溫馨,
時刻懷念四年情;
人生何處不相逢,
只嘆無情勝有情。
影鳩佢相

回覆 引用 TOP

引用:

現代人係錦

回覆 引用 TOP

引用:

你捉到既話,個陣應該直接同佢講:你未沖廁喎
佢再去沖個陣,就笑笑口同佢講,我成日見呢格d人疴完唔沖廁,係咪你黎架?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]