• 瀏覽: 23,305
  • 回覆: 258
https://twitter.com/crphmyanmar/status/1367107590308589570?s=21

一早已經話香港警察好克制

熱賣及精選
對付畜牲嚟講緬甸警察比香港警察給力多了

引用:
原帖由 Retired2019 於 2021-3-4 03:46 PM 發表

對付畜牲嚟講緬甸警察比香港警察給力多了
所以咪叫黑警囉

緬甸同香港嘅經濟背景唔同。就如香港警察當日喺理大如果使用武力清場嘅話,我諗香港哩幾十年係國際金融中心嘅聲譽就此會毀於一旦。緬甸係軍警話事,睇吓你哋班黑傳媒,黑醫護重敢唔敢出嚟救你班手足。

引用:
原帖由 romeo2020 於 2021-3-4 03:55 PM 發表

緬甸同香港嘅經濟背景唔同。就如香港警察當日喺理大如果使用武力清場嘅話,我諗香港哩幾十年係國際金融中心嘅聲譽就此會毀於一旦。緬甸係軍警話事,睇吓你哋班黑傳媒,黑醫護重敢唔敢出嚟救你班手足。
黃絲會話香港警察係全球最黑嘅。

好快有坦克車出埸,跟著有人唱血染的風采

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2021-3-4 04:00 PM 發表

好快有坦克車出埸,跟著有人唱血染的風采
係美麗嘅風景線

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-4 03:47 PM 發表

所以咪叫黑警囉
你唔講黑暴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 romeo2020 於 2021-3-4 03:55 PM 發表

所以香港警察無中香港班賣國賊同外國政棍既計

言則, 香港已經倒退到第3世界標準

樓主果然係豬隊友

引用:
原帖由 ggggkin 於 2021-3-4 04:11 PM 發表

言則, 香港已經倒退到第3世界標準

樓主果然係豬隊友
阿豬隊友你繼續喺度做鍵盤戰士啦

香港警察叻叻唔中計,只有連登公海廢物暴打良好市民打到頭破血流

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-4 04:12 PM 發表

阿豬隊友你繼續喺度做鍵盤戰士啦
你話樓主呀? 豬隊友

引用:
原帖由 無聊傻佬 於 2021-3-4 04:12 PM 發表

香港警察叻叻唔中計,只有連登公海廢物暴打良好市民打到頭破血流
你估好似黃蛆廢青咁低能咩

香港國班叫黑警

主題標籤 #緬甸 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]