• 瀏覽: 2,522
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
Well, 雪雞,柴鵝,snakes 都同上次唔同咗
Well, 仲要sit低不夠5分minute,比人追5次落單order
Well, 唉,估唔到咁快守唔住。。。so sad....

I 猜 my breasts, 食唔落啲gooses 。。。

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
引用:
原帖由 newcome 於 2021-3-4 04:24 PM 發表

Well, 雪雞,柴鵝,蛇都唔同咗,仲要坐低不夠5分鐘,比人追5次落單,唉,估唔到咁快守唔住。。。so sad....
可能根本唔係原班底

獻推得麻麻,有點瀉

引用:
原帖由 newcome 於 2021-3-4 04:24 PM 發表

Well, 雪雞,柴鵝,蛇都唔同咗,仲要坐低不夠5分鐘,比人追5次落單,唉,估唔到咁快守唔住。。。so sad....
12141818 12141819 12141820 12141821 12141822
前人唔做, 一定有理由

引用:

仲諗住搵晚收公去試下

引用:

我以為嚟咗戰場 全軍覆沒

回覆 引用 TOP

引用:

居然食剩睇嚟唔駛去囉!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿火~~ 於 2021-3-4 04:27 PM 發表

可能根本唔係原班底
個公仔佬哥哥仔好似係

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-3-4 04:30 PM 發表

獻推得麻麻,有點瀉
係。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-3-4 04:34 PM 發表

前人唔做, 一定有理由
不過佢前舖嘅燒味都已差咗,可能老師傅冇

引用:
原帖由 newcome 於 2021-3-4 06:37 PM 發表

不過佢前舖嘅燒味都已差咗,可能老師傅冇做
因為見甚麼也有人排隊食, 誰會再用心機做好

回覆 引用 TOP

引用:

Well, 雪雞,柴鵝,snakes 都同上次唔同咗
Well, 仲要sit低不夠5分minute,比人追5次落單order
Well, 唉,估唔到咁快守唔住。。。so sad....
蛇王二?

引用:
原帖由 kwma 於 2021-3-4 05:27 PM 發表

仲諗住搵晚收公去試下
蛇都 ok嘅,係D 渣老D,可能人流不足。。。同埋食膶腸囉。。。

只是收銀+樓面, 沒有廚房跟他們傻
客人試過唔對路, 天氣回暖更少客人

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]