• 瀏覽: 6,280
  • 回覆: 48
  • 追帖: 2
藝人龔慈恩與第二任丈夫林煒離婚後各自各生活,他們育有的一對仔女跟隨龔慈恩在港生活,成為單親媽媽的龔慈恩,努力拍劇搵錢,大女林愷鈴(Ashley)是香港模特兒及歌手,能夠自己賺取生活費,而且是學霸,不用媽媽操心,而且長相有氣質,身材高挑,想不到連細佬林卓毅都長得十分英俊,似足韓國Oppa金秀賢,看來大有潛質進軍演藝界!

最近林愷鈴(Ashley)21歲生日,她與媽媽和18歲的弟弟林卓毅一齊慶祝生日,Ashley在社交網上載生日相,表示沒有特別事想說,只感恩:「我很高興成為一個活着的人。」龔慈恩亦有留言:「Greet 21 with your fabulous style.Will be filled with fun.」

龔慈恩的細仔卓毅罕有出鏡,18歲的他生得高大靚仔,甚有韓國型男金秀賢身影,跟身高1米73的家姐合照高近一個頭,目測已超過1米8。有指他曾加入學校欖球隊,擅長拉小提琴、吹色士風,甚至曾在粵語朗誦奪得冠軍,可謂文武雙全!

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210304/bkn-20210304143436723-0304_00862_001.html  
龔慈恩兒子林卓毅係有少少似金秀賢啦
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210304/bkn-20210304143436723-0304_00862_001.html

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
又真係幾似樣.

引用:
原帖由 津津 於 2021-3-4 06:11 PM 發表

又真係幾似樣.
係囉,龔慈恩兩個仔女都幾韓仔韓妹

引用:
原帖由 津津 於 2021-3-4 06:11 PM 發表

又真係幾似樣.
金秀賢

依家香港街邊既後生仔好多都好有韓仔feel!!!!!

引用:
原帖由 津津 於 2021-3-4 06:14 PM 發表

依家香港街邊既後生仔好多都好有韓仔feel!!!!!
反且我覺得香港啲男仔似架仔FEEL

引用:
原帖由 用人1 於 2021-3-4 06:16 PM 發表

反且我覺得香港啲男仔似架仔FEEL
why?

狄龍個仔都好似韓國佬,與神同行個閻王

引用:
原帖由 津津 於 2021-3-4 06:17 PM 發表

why?
因為香港多數係廣東人,廣東人係南方人,咁日本雖然唔夠香港南,但同韓國比日本都算係南方,所以香港男仔個樣自然比較似架仔,而龔慈恩祖籍係浙江杭州,而佢老公林煒祖籍係天津,咁林愷鈴同林卓毅都係天津人,係北方人,大陸啲北方人大多似韓仔韓妹....

回覆 引用 TOP

化個韓裝就會似韓國仔. 

根本韓國純種係好醜樣的. 

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2021-3-4 06:19 PM 發表

狄龍個仔都好似韓國佬,與神同行個閻王
少少啦, 因為狄龍個老婆陶敏明,即譚俊彥阿媽都係上海人 , 都算係北方人 ,咁阿譚都係半個北方人,阿譚自然似韓國佬啦

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2021-3-4 06:23 PM 發表

化個韓裝就會似韓國仔. 

根本韓國純種係好醜樣的. 
咁又未必.

引用:
原帖由 用人1 於 2021-3-4 06:23 PM 發表

少少啦, 因為狄龍個老婆陶敏明,即譚俊彥阿媽都係上海人 , 都算係北方人 ,咁阿譚都係半個北方人,阿譚自然似韓國佬啦
我覺得譚仔唔似韓仔.

引用:
原帖由 津津 於 2021-3-4 06:24 PM 發表

咁又未必.
咪係囉,都係講地理位置者

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 津津 於 2021-3-4 06:24 PM 發表

我覺得譚仔唔似韓仔.
阿譚似呢個韓國男星朴新陽

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右