• 瀏覽: 49,695
  • 回覆: 471
  • 追帖: 7
全靠佢嘅攬炒十步曲先至可以將這47個賤種帶上法庭。

熱賣及精選
禁蒙面法、國安法、DQ同埋愛國者治港
全部都係反對派申請返黎

阿爺同政府都中計了,比戴妖甘快就達成第八步

呢件極品,能人所不能

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-3-4 10:08 PM 發表

呢件極品,能人所不能

毒媒犯民政棍假民主包裝,不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為犯民政棍利用上位嘅工具。
其實我哋應該多謝佢

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-4 09:50 PM 發表

入赤柱,帶後庭

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-3-4 22:00 發表

全部都係反對派申請返黎
真係要多謝晒

設計第一,品牌第二,內涵第三

反同性戀,反福利主義

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-3-4 10:00 PM 發表

全部都係反對派申請返黎
反對派帶領二百萬煮人翁,完成四位凸手不能完成任務
其實戴妖最愛黨愛國

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2021-3-4 09:50 PM 發表

唔只..最少重有影帝抗神

回覆 引用 TOP

何解佢會認為可以攬炒埋中國呢? 點都係攬炒咗香港啫, 你逼中國, 佢當然會狠狠出手, 真係認為中國無咗香港唔得? 佢只係唔想俾香港分裂出去, 跟住其他中國地方又俾人攪咋

引用:
原帖由 大林林 於 2021-3-4 10:57 PM 發表

反對派帶領二百萬煮人翁,完成四位凸手不能完成任務
其實戴妖最愛黨愛國
有見地

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kim_12346 於 2021-3-4 10:00 PM 發表

全部都係反對派申請返黎
本末倒置,係九急跳牆,共九個九。
豺狼不再扮綿羊。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2021-3-4 10:08 PM 發表

呢件極品,能人所不能

你講咩 香港嘅黃能都係大多數 
佢地會醒就唔會叫黃能啦 

帶頭大哥

回覆 引用 TOP

主題標籤 #戴耀廷
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]