• 瀏覽: 30,501
  • 回覆: 262
  • 追帖: 2
本主題由 liecharyo 於 2021-3-5 01:25 PM 移動
港獨聽落好浪漫,但無出路,如果國安法合標準,合支持國家執法!

熱賣及精選
人人柒下柒下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2021-3-4 09:53 PM 發表

港獨聽落好浪漫,但無出路,如果國安法合標準,合支持國家執法!
妓寨亞頭勸老舉從良😁

引用:
原帖由 歡哥gogo 於 2021-3-4 09:53 PM 發表

李老柱賊喊捉賊

你出豉油我出雞,點都點乾你,順便跳番 part 舞先,呵呵!!

回覆 引用 TOP

佢都有份起草基本法,都知道香港回歸中國的事實,但點解當初唔勸啲人唔好搞港獨呢?而家先嚟講,整色整水

大奸狗

回覆 引用 TOP

其實,我覺得得以前是懂得玩政治,不過,他都是因黃痴風當時的勢頭,唔出來做D嘢怎對得住他是原老級,可惜, 沖昏頭腦了,黃痴風以為真的可改變香港,阿爺由民革之後到現在, 由爭鬥到現在,一路都玩政治,本來都不想表面搞香港,但今次一出手,就完全管理香港,黃痴風不懂政治的低能新一代,把香港完全貢獻給中共,沒有了原本的制度,只是變為深圳的地方,唉。

告埋呢件老奸狗就啱

引用:

李柱狗乜驚死到要同所有違法達義既曱甴作對?
以前叫人衝,而家有事自己鬆,真現實,老屎忽。

置身道外

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-3-5 06:31 AM 發表

佢都有份起草基本法,都知道香港回歸中國的事實,但點解當初唔勸啲人唔好搞港獨呢?而家先嚟講,整色整水
即係佢知底線,見人過咗線都唔出聲

引用:

李漢奸竟然大話都講

回覆 引用 TOP

引用:

即係叫上班一畜曱甴回頭是岸?

回覆 引用 TOP

吓,轉呔咁快

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]