• 瀏覽: 29,010
  • 回覆: 170
  • 追帖: 2
今日阿頭叫我入房,我仲以為終於有得升
點知佢話佢收到封匿名email
係話我工作表現唔好,又亂搞男女關係
重要cc左比其他老細

我自問對外對內做得好好,真係唔知咩八婆要咁做我
大家都知有男朋友,有其他男同事approach我都會拒絕
我同阿頭講應該係私怨,但我都唔知得罪過咩同事
阿頭都知我一向都係和平主義者,就冇咩怪我
但叫我做野小心d,今round升職應該就冇我份

唉,係咪我呢d人畜無害,同男同事女同事都好玩得埋,就會比人誤會
大家有冇試過比同事投訴?
我要點做...

熱賣及精選
你要檢討下

政府定私人先?

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-3-5 12:39 PM 發表

重要cc左比其他老細

但叫我做野小心 ...
你成日約人格劍?

佢匿名投訴番佢

人畜無害?你呼吸有害!

回覆 引用 TOP

你太美麗了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 2021-3-5 12:39 PM 發表

重要cc左比其他老細

但叫我做野小心 ...
辭職啦仲忍!

基佬公厠格劍比同事見到?

回覆 引用 TOP

引用:

重要cc左比其他老細

但叫我做野小心 ...
公司吾容易接受男男互攪

引用:
原帖由 可惜唔係你 於 5-3-2021 12:39 PM 發表

重要cc左比其他老細

但叫我做野小心 ...
廣咁多,有冇曾經有意冇意同其他男同事執左濟友誼賽?
冇既,洗鬼同上司講任何野!
話「私怨」,即是代表你自己知什麼事。認有得罪人。
還有,投訴人可以是男或女也有機會

Algebra is basic mathematics !
我懷疑有人被  樓主拒絕後,惡意向  樓主報復。我都經歷過類似事情,但與拒絕求愛無關。

先要反省下自己響某些行為表現是否真係有些過咗火呢?冇就唔駛理佢啦,上頭都會有眼睇㗎嘛。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ichthys2 於 2021-3-5 01:35 PM 發表

我懷疑有人被  樓主拒絕後,惡意向  樓主報復。我都經歷過類似事情,但與拒絕求愛無關。
正解,或多或少。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]