• 瀏覽: 12,532
  • 回覆: 87
本主題由 liecharyo 於 2021-3-24 02:35 PM 分類
我有個同事應該真係基嘅,因為之前留意到佢個手機背景係同佢另一個男人嘅合照。
呢排留意到佢手機背照轉咗,同時佢又成日約我出去食飯,我好多時都會推佢話唔想係出麵食,都係外賣返公司食,佢就會特登同我買埋同一間,等嗰時又撩我吹水……

佢咁係唔係想溝我?

其實我都唔知佢係唔係真基,只係啲行為基基地……

熱賣及精選
你有冇咁肚餓

回覆 引用 TOP

你男定女?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Froggie 於 2021-3-5 12:39 PM 發表

我有個同事應該真係基嘅,因為之前留意到佢個手機背景係同佢另一個男人嘅合照。
呢排留意到佢手機背照轉咗,同時佢又成日約我出去食飯,我好多時都會推佢話唔想係出麵食,都係外賣返公司食,佢就會特登同我買埋同一間,等嗰時又撩我吹水……

佢咁係唔係想溝我?

有無女?
你可以趁依個基會轉基

回覆 引用 TOP

同姓戀者都係人
同個基嘅做朋友就一定會揾你上床?
全公司個個大波嘅我都識,咁我咪365日情聖?
思想唔駛咁保守,唔好自視過高,唔好歧視人

不知對方有何企圖,小心為上。

回覆 引用 TOP

中途轉基

叫佢搵劉定成

回覆 引用 TOP

一對五姑娘唔夠你用,
要多2個窿好過無

引用:
原帖由 win^_^ 於 2021-3-5 04:30 PM 發表

一對五姑娘唔夠你用,
要多2個窿好過無
CN哥

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Froggie 於 2021-3-5 12:39 PM 發表

佢咁係唔係想溝我?

如果個樣傻D就唔一定基

回覆 引用 TOP

引用:

佢咁係唔係想溝我?

基佬真係避得就避,我想起都驚。

樓主要小心啲嘞,再唔係可以考慮一下中途轉基,把握基會

樓主,啲變態基佬最鍾意屎尿屁,試吓搵機會放個臭屁畀佢聞吓,試試佢係咪真係咁愛你。

回覆 引用 TOP

引用:

佢咁係唔係想溝我?

小心啲,唔睬佢囉。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右