• 瀏覽: 27,923
  • 回覆: 353
  • 追帖: 6

一代不如一代

熱賣及精選
牛屎飛

You'll never walk alone
爛屍係甘生又唔識教
係甘架啦

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
在下相信每個人都年輕過🤷🏼‍♂️都有過輕狂歲月🤷🏼‍♂️

你睇下天水圍社區關注組就知

on居,呢年學校成日停課,學生冇地方去,商場都多左好多校裙美腿學生妹

講真, 童黨係每一個年代都有, 尤其是低下層屋村, 不過, 之前嘅童黨, 都係打下交, 去學校刮友, 溝下女,  之後中出。。。。等等。佢地只係希望係同輩之中出位, 係同輩間得到認同。 當年嘅童黨, 唔同而家呢班暴徒, 當年嘅童黨, 唔敢主動挑釁警察, 唔敢用火去燒人, 唔敢拆地鐵, 拆燈柱, 拆人地鋪頭, 唔敢公然私了市民, 唔敢向警署掟磚, 而家呢班, 已經係暴徒, 而唔係童黨。

引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-3-6 07:33 AM 發表

爛屍係甘生又唔識教
係甘架啦
你老Ⅹ
就咁教出你個朴街。

黑暴洐生

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-3-6 07:48 AM 發表

講真, 童黨係每一個年代都有, 尤其是低下層屋村, 不過, 之前嘅童黨, 都係打下交, 去學校刮友, 溝下女,  之後中出。。。。等等。佢地只係希望係同輩之中出位, 係同輩間得到認同。 當年嘅童黨, 唔同而家呢班暴徒, 當年嘅童黨, 唔敢主動挑釁警察, 唔敢用火去燒人, 唔敢拆地鐵, 拆燈柱, 拆人地鋪頭, 唔敢公然私了市民, 唔敢向警署掟磚, 而家呢班, 已經係暴徒, 而唔係童黨。
Total agree ,學校老師會教佢哋點樣圍法達義,為糧支殺人放火冇問題

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2021-3-6 07:48 AM 發表

同意,現在太多垃圾

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
引用:
原帖由 billyfung11 於 2021-3-6 07:33 AM 發表

爛屍係甘生又唔識教
係甘架啦

我明喇原來哩班全部都係男屍啲仔女嚟嘅。

引用:
原帖由 unoteseven 於 2021-3-6 07:50 AM 發表

你老Ⅹ
就咁教出你個朴街。
嗱,呢個咪人板囉

回覆 引用 TOP

引用:

爛屍係甘生又唔識教
係甘架啦
你都算仆街囉,暴動果段日子就叫人前線巴,手足,依家靜落黎就唱尻手足

引用:
原帖由 香港地盤佬 於 2021-3-6 07:56 AM 發表

你都算仆街囉,暴動果段日子就叫人前線巴,手足,依家靜落黎就唱尻手足
又一個人板

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]