• 瀏覽: 850
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1

香港時間3月5日晚,西甲官方宣佈美斯(Lionel Messi)當選西甲2月最佳球員。

在2月的西甲比賽,美斯出場5場,攻入7球,另外助攻2次。

美斯也是擊敗了高圖爾斯(Thibaut Courtois)、摩華利斯(Jose Luis Morales)等候選球員。
  (小塔)

https://m.sina.com.hk/news/artic ... 月最佳球員-12788316.html

唔錯,繼續努力

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!
熱賣及精選
引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-3-6 09:05 AM 發表

香港時間3月5日晚,西甲官方宣佈美斯(Lionel Messi)當選西甲2月最佳球員。

在2月的西甲比賽,美斯出場5場,攻入7球,另外助攻2次。

美斯也是擊敗了高圖爾斯(Thibaut Courtois)、摩華利斯(Jose Luis Morales)等候選球員。
  (小塔)

https://m.sina.com.hk/news/article/20210305/4/17/2/美斯7球2助當選西甲2月最佳球員-12788316.html
2021年全歐入球最多球員,恭喜美斯

希望今季拎多一次西甲神射手,成為曆史上拎到最多聯賚神射手球員

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-3-6 09:28 AM 發表

2021年全歐入球最多球員,恭喜美斯

希望今季拎多一次西甲神射手,成為曆史上拎到最多聯賚神射手球員
應該可以既,俾心機啦

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

最佳球員非美斯莫屬

引用:
原帖由 ANTIPENALDIAN 於 2021-3-6 12:55 PM 發表

最佳球員非美斯莫屬
諧星或者有佢份既
好似你之前講既球壇mr bean
我諗你就係講梅西

引用:
原帖由 ANTIPENALDIAN 於 2021-3-6 12:55 PM 發表

最佳球員非美斯莫屬
2021係咪只有2月架 ?
希望你有能力答我

引用:
原帖由 現場吹奏西聞9 於 2021-3-6 01:10 PM 發表

2021係咪只有2月架 ?
希望你有能力答我
西甲2月最佳球員,唔計2月計幾咩月

梅西不愧為球壇mr bean
真係勁到痴哂線!

引用:

最佳球員非美斯莫屬
表現的確係唔錯

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-3-6 04:44 PM 發表

表現的確係唔錯
梅西係球壇mr bean
勁係一定架啦

引用:
原帖由 守到你冇聲出 於 2021-3-6 12:50 PM 發表

應該可以既,俾心機啦
不過今晚美斯可能做後備,上場打足120分鐘,需要休息一下

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-3-6 05:08 PM 發表

不過今晚美斯可能做後備,上場打足120分鐘,需要休息一下
有魚腩
梅西仲唔兩眼發光?
休息都衝出來射12碼啦

朗迷仲有咩講?

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/
仲有好多課交

勁!

主題標籤 #西甲
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]