• 瀏覽: 10,488
  • 回覆: 57
  • 追帖: 1
早兩日上新貨,我都唔知算唔算係新款野,估下我又買左d乜,晏少少開箱~😉

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
小盒子??

不去旅行會抑鬱
Small leather goods  😬

銀包 ?

引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2021-3-6 04:13 PM 發表

小盒子??
小盒子我舊年買左,係爭個長盒😅

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gold_egg 於 2021-3-6 04:43 PM 發表

Small leather goods  😬

銀包 ?
金蛋C姐勁呀,我係買左slg呀⋯⋯

開估啦,我係買左呢個長銀包加card holder,估唔到我買到山茶花呢個pattern,我唔係因為阿Bob先買長銀包,早兩年我已經聽過用長銀包好過短銀包,呢個銀包我都搵左好耐,因為Chanel呢年返貨少之又少~而家我已經有4件山茶花slg啦⋯⋯

引用:
原帖由 1a2b3c 於 2021-3-6 05:34 PM 發表

開估啦,我係買左呢個長銀包加card holder,估唔到我買到山茶花呢個pattern,我唔係因為阿Bob先買長銀包,早兩年我已經聽過用長銀包好過短銀包,呢個銀包我都搵左好耐,因為Chanel呢年返貨少之又少~而家我已經有4件山茶花slg啦⋯⋯
黎緊山茶花長盒~睇你銀包應該想像倒實物

不去旅行會抑鬱
我都好鍾意山茶花,我2013年見過山茶花woc...無買。極度後悔

引用:
原帖由 jennylady 於 2021-3-6 05:56 PM 發表

我都好鍾意山茶花,我2013年見過山茶花woc...無買。極度後悔
jenny師姐~唔駛後悔~

我早2日去門市喺ipad睇過~有山茶花羊($22200)同荔枝牛($17800)可以問吓SA香港會唔會返貨同知唔知幾時返

另pls ck pm

不去旅行會抑鬱
長銀包係好用
但近年鐘意咩細袋
啲長銀包已經收哂櫃桶
加上電子支付都比較方便 家下都用啲薄身銀包多
但奈何薄銀包都幾難搵到下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2021-3-6 05:39 PM 發表

黎緊山茶花長盒~睇你銀包應該想像倒實物
山茶花好有質感,好靚!

引用:
原帖由 jennylady 於 2021-3-6 05:56 PM 發表

長買長有,總有機會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1a2b3c 於 2021-3-6 05:24 PM 發表

金蛋C姐勁呀,我係買左slg呀⋯⋯
個紙袋 😅 唔似放得落手袋

引用:
原帖由 rainy大頭蝦 於 2021-3-6 06:20 PM 發表

jenny師姐~唔駛後悔~

我早2日去門市喺ipad睇過~有山茶花羊($22200)同荔枝牛($17800)可以問吓SA香港會唔會返貨同知唔知幾時返

另pls ck pm
我買了其他款woc 了
唔會再買了

希望mini Pouch 有山茶花

引用:
原帖由 gold_egg 於 2021-3-6 07:07 PM 發表

個紙袋 😅 唔似放得落手袋

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]