• 瀏覽: 6,825
  • 回覆: 66
靈堂外,妓者竟然問達哥細佬,星爺系入面有無表現得好唔開心?
唔通答你會開香檳慶祝呀?
咁拿on9既問題都問得出
印象中之前有篇報道,有人剛失去親人,傻記竟然問人心情如何
而家D妓者質素可以低到咁???????

◆毒媒沒有告訴你的真相 ((集中帖))◆
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=28397637&page=1&extra=#pid503603656
希望各位可以幫忙廣傳,以正視聽
勿讓黃媒濫用新聞自由,荼毒善良的香港人
熱賣及精選
引用:
原帖由 hkmolamala 於 2021-3-7 07:44 PM 發表

唔通答你好開心咩,你估個個都系黃屎咁,見人死開香檳嗎?????
妓者 又廢又仆街

曱甴妓者素質係咁上下

引用:
原帖由 hkmolamala 於 2021-3-7 07:44 PM 發表

唔通答你好開心咩,你估個個都系黃屎咁,見人死開香檳嗎?????
勁賤

回覆 引用 TOP

住啲妓者呀…會偷帛金同啲糖仔

回覆 引用 TOP

引用:

冇問細佬依家咩心情已經進步咗架啦

回覆 引用 TOP

引用:

班妓姐多撚愚達哥揾佢地傾下做人道理啱喇

回覆 引用 TOP

引用:

仲問人,星爺有冇睇達哥最後一面,真令人討厭既問題。

回覆 引用 TOP

香港妓姐,大家算把喇,12歲童工已可以做,可能小學都未讀完就話係妓姐

回覆 引用 TOP

引用:

記者 poor guy

[size=1.5]清潔香港,掃走本土垃圾、毒物 、曱甴!

回覆 引用 TOP

有質素既人就唔會做記者啦

穿起西裝不會變高層;返了教會不會變好人!

回覆 引用 TOP

引用:

其實去靈堂不應該好傷心,而應該安慰死者家人節哀

回覆 引用 TOP

記者!好難請人!
所以多請弱能人士

回覆 引用 TOP

星爺有冇表現得好雀躍?有冇精景抵死對白?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]