• 瀏覽: 411
  • 回覆: 9
本主題由 bonbon2468 於 2021-3-9 06:11 PM 移動
原來依家唔只食日本野有放題連飲茶食點心都有, 仲要係高級野。
我今日誤打誤撞去左御x園食左個點心放題,有驚喜!
啲嘢好食任叫 平時2個人叫唔到多款
今日除左食到基本野仲有灌湯餃同埋靚靚甜品,滿足到呢。超正!

熱賣及精選
有左好多年

引用:
原帖由 妙語如珠 於 2021-3-9 05:01 PM 發表

原來依家唔只食日本野有放題連飲茶食點心都有, 仲要係高級野。
冇相? 一直都有做放題。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-3-9 05:03 PM 發表

冇相? 一直都有做放題。
https://hk.news.yahoo.com/放題2020-點心放題-任食-回本-國金軒-優惠-223046776.html

見到有啲網都有推介,BTW國金軒正,但一向好多人,要早Book

引用:
原帖由 籠中委屈的主角 於 2021-3-11 10:41 AM 發表

https://hk.news.yahoo.com/放題2020-點心放題-任食-回本-國金軒-優惠-223046776.html

見到有啲網都有推介 ...
$118放題價錢親民。多人去,正常難訂位。多謝你意見。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好。
即使身邊世事再毫無道理,與你永遠亦連在一起。
幾好喎, 可以叫多D款, 但係咪一粒一粒叫?

引用:
原帖由 eudorafung 於 2021-3-12 12:14 PM 發表

幾好喎, 可以叫多D款, 但係咪一粒一粒叫?
我諗間間唔同卦

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-3-11 01:31 PM 發表

$118放題價錢親民。多人去,正常難訂位。多謝你意見。
試下囉, 我個日都係walk in

引用:
原帖由 妙語如珠 於 2021-3-9 05:01 PM 發表

使唔使等位!

引用:
原帖由 ttggyyhhnn 於 2021-3-12 03:42 PM 發表

使唔使等位!
飲茶等位是常識吧....
位都係要等既

主題標籤 #放題 #點心
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]