• 瀏覽: 7,727
  • 回覆: 45
用開新世代,近排付款系統簡化咗,不用轉去淘寶店點數目,可直接用alipayhk付款。

熱賣及精選
getu

Buyup,速度幾快

引用:
原帖由 草莓天使 於 2021-3-12 06:14 AM 發表

我就用過兩間,鑫航同buy up。個人比較鐘意鑫航,因為又平首重9元0.5kg .續重2.4kg,又唔會好耐先到自提到,兩日就到了。咁你地用邊間集運公司?一齊分享下
hotbuy首重又係9蚊續重貴d要7蚊,都快 

正常曰期可做到今發明至架,長度吾過

50cm收番淨重,吾大量寄d違禁品都俾寄

架wts就慢應d啦,都會應架

有冇人用過菜鳥?

匯購八方, 快又平......

用過幾間集運,而家用得最多係香港集運,首重1KG人仔¥6,續重1KG人仔¥3.8,到自提點時間大約係落單後兩至三日,可以接受,目前嚟講呢間最平!

引用:
原帖由 采兒cai 於 2021-4-2 04:43 PM 發表

buy up好用d
X2,而且平,外國集運都可以,不過一定要有淘寶 account 才能跟客服對話。

香港集運 首重6 KG,都算多自取點

【禁止提供應用程式下載連結】
我用緊MSW呀, 佢地Whatsapp跟得幾好, 琴晚仲突然收到通知話依家開始做$3.8/KG優惠

附件

WhatsApp Image 2021-04-27 at 1.59.47 PM.jpeg(128.78 KB)

2021-4-27 02:05 PM

WhatsApp Image 2021-04-27 at 1.59.47 PM.jpeg

引用:
原帖由 ellie_li 於 2021-4-27 02:05 PM 發表

我用緊MSW呀, 佢地Whatsapp跟得幾好, 琴晚仲突然收到通知話依家開始做$3.8/KG優惠
低用喎!
好唔好用? 上架速度快唔快? 來港又快唔快?

引用:
原帖由 good103 於 2021-4-27 08:16 PM 發表

低用喎!
好唔好用? 上架速度快唔快? 來港又快唔快?
我有用開呀!都用左一段時間啦
通常都可以1日到港 查車既話好難講..不過都比其他集運快 襯佢而家新開多優惠快啲用

引用:
原帖由 tsui2000 於 2021-4-27 11:19 PM 發表

我有用開呀!都用左一段時間啦
通常都可以1日到港 查車既話好難講..不過都比其他集運快 襯佢而家新開多優惠快啲用
見到佢寫住可以用支付寶,但後面無HK兩個字 是人民幣支持寶嗎?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]