• 瀏覽: 8,054
  • 回覆: 45
引用:
原帖由 good103 於 2021-4-28 11:29 AM 發表

見到佢寫住可以用支付寶,但後面無HK兩個字 是人民幣支持寶嗎?
我無留意呀,但我係俾港幣既

熱賣及精選
用的鑫航集運,續重1.9很平啦

最初用buyup,先人民幣付運費才落貨,但自取點貴又唔近

跟住改用多寶,有自取車比自取點平,但提點都係唔近,取貨時才付運費

而家用新世代,取貨點真係多,樓下街市已經有得拎,超方便,運費比前兩間平,先付人民幣運費才落貨(可用HK支付寶俾錢)。佢會為你件貨拍照,你可以睇到快遞單知係邊間寄(如果有件來歷不明嘅貨)

以上三間都未試過寄失貨。

除咗價錢外,提點亦都係一個重要因素,如果附近冇提點,要搭車去拎又係一條數,又可能會拎住行餐死!

☆☆☆☆☆♀彩雲國物語♂☆☆☆☆☆

引用:
原帖由 得把口 於 2021-3-28 04:43 PM 發表

用過幾間集運,而家用得最多係香港集運,首重1KG人仔¥6,續重1KG人仔¥3.8,到自提點時間大約係落單後兩至三日,可以接受,目前嚟講呢間最平!
真係平,有冇試過寄失貨?

引用:
原帖由 JJ_girl 於 2021-5-27 02:39 PM 發表

真係平,有冇試過寄失貨?
用了一年多,未試過寄失貨!

我一直用開神州,前兩日寄貨落來,唔見一件,問客服,答我話見到電腦有落單,叫我自己搵下,再問,冇回應了
準備轉過間,以後唔用神州…

Hotbuy, 快靚正, 除咗價錢唔算抵之外真係可以話完美

引用:
原帖由 飄雪. 於 2021-5-30 02:06 PM 發表

我一直用開神州,前兩日寄貨落來,唔見一件,問客服,答我話見到電腦有落單,叫我自己搵下,再問,冇回應了
早轉早著!神州包咗京東直送做,大把生意唔憂做。

引用:
原帖由 得把口 於 2021-5-28 01:40 PM 發表

用了一年多,未試過寄失貨!
我下次試下先,樓下都有得拎

引用:
原帖由 lyh80115 於 2021-5-31 09:42 PM 發表

早轉早著!神州包咗京東直送做,大把生意唔憂做。
神州愈做愈大,要避都避吾到

引用:
原帖由 飄雪. 於 2021-5-30 02:06 PM 發表

做得大,有漏嘅機會大...
自己都用緊,暫時ok

引用:
原帖由 PnPnL 於 2021-6-1 10:02 AM 發表

神州愈做愈大,要避都避吾到
私集都仲有好多選擇嘅,神州我只用佢送京東。

同路、鑫航算係穩陣

鑫航集運物流 https://www.bbgo-ex.com/z-NTA2MQ==

【禁止提供應用程式下載連結】
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]