• 瀏覽: 857
  • 回覆: 21
兩個球王已經年老力衰,步入足球生涯晚年,再無一己之力影響大局既力量!
時間不留人,十多年既長期高峰已經是難能可貴,大家不能再期待又有另一個十多年!
總有一天要放手!不要看著他們一次又一次的出醜而互相笑對方了!

失敗將會日漸出現於兩人在頂級既賽事上,他們不可能打敗年輕雄心萬丈餓感十足的新一代天才!
不出兩年,兩人應該都會相繼離開頂級賽道上,好好踢下養老球隊擦數據吧!

熱賣及精選
引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-3-13 12:28 PM 發表

兩個球王已經年老力衰,步入足球生涯晚年,再無一己之力影響大局既力量!
時間不留人,十多年既長期高峰已經是難能可貴,大家不能再期待又有另一個十多年!
總有一天要放手!不要看著他們一次又一次的出醜而互相笑對方了!

失敗將會日漸出現於兩人在頂級既賽事上,他們不可能打敗年輕雄心萬丈餓感十足的新一代天才!
不出兩年,兩人應該都會相繼離開頂級賽道上,好好踢下養老球隊擦數據吧!
非常中肯

美斯仲可以離門30碼勁射破網
交出上帝視角嘅助攻
無論盤傳射皆有睇頭
未盡退化
睇波睇球技
依然係睇美斯

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
總之C朗>美斯,係不爭的事實

兩個都過晒氣,其實無乜好講
只係有人日日響度吹破紀錄,睇唔過眼咪抽佢水囉,好正常喎

其實九成 C7同 messi既人係為抽水先上足球版,你睇下其他啲主題嘅足球post,佢地眼尾都唔望下,更吾好講留言。佢地最鐘意見人低就蹋,咁先係佢地嘅生存意義。
班友見 C7同 Messi越老越唔惦只有佢地越happy, 佢地己經走火入魔啦,兩大球五退休分分鐘佢地仲傷心過真正球迷

引用:
原帖由 老實香港人 於 2021-3-13 10:45 PM 發表

其實九成 C7同 messi既人係為抽水先上足球版,你睇下其他啲主題嘅足球post,佢地眼尾都唔望下,更吾好講留言。佢地最鐘意見人低就蹋,咁先係佢地嘅生存意義。
班友見 C7同 Messi越老越唔惦只有佢地越happy, 佢地己經走火入魔啦,兩大球五退休分分鐘佢地仲傷心過真正球迷
一日最衰都係班朗迷搞事死橕

哥迪奧拿:美斯史上最佳強於比利老馬

https://soccer.sina.com.hk/news/87/20170929/7969827/
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-3-13 10:19 PM 發表

美斯仲可以離門30碼勁射破網
交出上帝視角嘅助攻
無論盤傳射皆有睇頭
未盡退化
睇波睇球技
依然係睇美斯
未盡退化嘅竟思係已經退化緊但未退到盡?!🤔

引用:
原帖由 sonofea 於 2021-3-13 10:20 PM 發表

總之C朗>美斯,係不爭的事實
等於今時今日討論Nokia > Motorola,係唔係事實已經意義不大😌

C朗接班人:麥巴比,夏蘭特。
美斯接班人:扭傳射皆能,今有何人?

今冷巴比應該可以拎埋歐聯!

如果C 朗去巴菜 同美C 一齊踢真係幾有趣

引用:
原帖由 沉睡白滑的留言 於 2021-3-14 12:18 AM 發表

未盡退化嘅竟思係已經退化緊但未退到盡?!🤔
人老就會退化
球王美斯都唔例外
有咩出奇?

引用:
原帖由 fishmoson 於 2021-3-14 06:19 AM 發表

如果C 朗去巴菜 同美C 一齊踢真係幾有趣
波都控唔穩
巴塞係唔會要的

早期 巴塞夢3美斯會強過早期C朗
後期C朗超美斯  計歐聯 國家隊C朗成就都高過美斯
所以 C朗 一早已嬴美斯

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]