• 瀏覽: 1,400
  • 回覆: 20
  • 追帖: 1
睇trailer又真係幾好睇喎,快D播啦。
https://www.youtube.com/watch?v=LsYXeLyg-DE進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 ooo111 於 2021-3-15 11:30 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=LsYXeLyg-DE
有元秋, 正~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
應該好過同盟既,   
呢套似番 城寨style ,, 而且更多原班人馬
不過唔好再爛尾先得

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-3-15 11:40 AM 發表

應該好過同盟既,   
不過唔好再爛尾先得
我覺得似“功夫”~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-15 11:44 AM 發表

我覺得似“功夫”~
好過功夫.........

功夫得 兩場戲打, 其他好悶, 整套戲只係對如來神掌 一幕 較驚喜

我就幾LIKE 城寨同呢套都有 分功夫類別/派系, 同有D招式名,  幾似漫畫

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
可以還原得出60年代泰國嗎? 有懷疑。

引用:
原帖由 ee333ee 於 2021-3-15 03:03 PM 發表

可以還原得出60年代泰國嗎? 有懷疑。
套劇有時代背景?我諗可以掛, 皇家田一帶有好多古舊建築, 可做拍攝背景;否則, 都唔會去拍外景啦~

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-3-15 03:12 PM 發表

套劇有時代背景?我諗可以掛, 皇家田一帶有好多古舊建築, 可做拍攝背景;否則, 都唔會去拍外景啦~
你咁講 我就好想睇囉。

睇完預告片更期待

最鐘意的車款始終是MCW,
其次是E蛇龍,ZF密龍,
之後排名不分先後有
絕大部份冷龍/冷鷹
(尤其銀柱AD,新記布牌DA,
城記8XX),
三菱,MAN,
仲有部份ATE,歐三躉,ASU
引用:
原帖由 ooo111 於 2021-3-15 11:30 AM 發表

https://www.youtube.com/watch?v=LsYXeLyg-DE
唐c打得好假..練過都敢屎.完全冇力..煎pan.花曼打得似模似樣

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-3-15 11:40 AM 發表

應該好過同盟既,   
不過唔好再爛尾先得
yes..有d電影feel...

引用:
原帖由 cosmoo 於 2021-3-15 08:12 PM 發表

(城寨英雄)(同盟)是2016/2017收視冠軍,為何大台在收視低迷下還不肯播姐妹作(唐人街)呢,是腦袋出問題嗎?
明燉煎pan.

引用:
原帖由 愛正車的人 於 2021-3-15 03:59 PM 發表

睇完預告片更期待
X2

主題標籤 #唐人街
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]