• 瀏覽: 4,939
  • 回覆: 43
  • 追帖: 2
陳展鵬母親中風後不良於行,為照顧母親刻意減產

見到媽媽嘅情況,完全無心機工作

https://www.hk01.com/即時娛樂/522688/陳展鵬為照顧母親刻意減產-見到媽媽嘅情況-完全無心機工作

熱賣及精選
去出娛樂圈全職照顧老母啦!講到咁偉大🤮剋夫柔剋到佢老母中風

引用:
原帖由 catcatsunny 於 2021-3-15 03:21 PM 發表

陳展鵬母親中風後不良於行,為照顧母親刻意減產

見到媽媽嘅情況,完全無心機工作

https://www.hk01.com/即時娛樂/522688/陳展鵬為照顧母親刻意減產-見到媽媽嘅情況-完全無心機工作
我看完及依賴文字複述語氣後理解的是:
無綫不找陳展鵬拍劇,陳展鵬拿母親中風作下台階,訪問中要不斷透過母親醫藥費炫耀或虛偽宣稱自己很有錢,怕人把牠看低。牠更把女友看成死物,這個年代仍以沖喜為藉口。
可能牠不是這個意思,但牠平常說話口吻實在太過自我中心和吹噓,令人必會如此理解。
其實如果像牠所說,工作沒有心機的話不是應該減產,是要停產。為什麼要觀眾看一個沒有心機演戲的演員做出來的垃圾節目?自己都知道自己演時沒有把心機放進去,還問人家為什麼不播?這樣無賴的人真是少見!

祝陳展鵬母親早日康復

引用:
原帖由 真中國人 於 2021-3-16 04:52 AM 發表

無綫不找陳展鵬拍劇,陳展鵬拿母親中風作下台階,訪問中要不斷透過母親醫藥費炫耀或虛偽宣稱自己很有錢,怕人把牠看低。牠更把女友看成死物,這個年代仍以沖喜為藉口。
可能牠不是這個意思,但牠平常說話口吻實在太過自我中心和吹噓,令人必會如此理解。
其實如果像牠所說,工作沒有心機的話不是應該減產,是要停產。為什麼要觀眾看一個沒有心機演戲的演員做出來的垃圾節目?自 ...
你閱讀理解能力好低下,內文同你打呢篇文字理解全部錯曬,仲有「他」不是「牠」

邊有減産啫。不停R撈,咪𠼱到劇拍囉,不過水平低,入晒雪櫃之嘛

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 真中國人 於 2021-3-16 04:52 AM 發表

其實如果像牠所說,工作沒有心機的話不是應該減產,是要停產。為什麼要觀眾看一個沒有心機演戲的演員做出來的垃圾節目?自 ...
陳生唔係太過自我中心和吹噓。係你自我幻想、老作、老屈,將佢講成這樣啫。

你冇講錯嘅係陳生的而且確停產。17年底最初出白色強人casting係有陳生主演的。後來媽媽病了,陳生係18年1月同粉絲講向公司請了大半年假照顧媽媽。佢絕對冇喺冇心機演出時去拍劇。佢係你講嘅相反,非常專業。佢係2019年1月才開拍劇。當時媽媽情況穩定,結咗婚,所有嘢settle晒。你能夠做到停工大半年,尋找超過10個醫生,花費過百萬,都要醫好阿媽。你若做唔到這樣孝義,冇資格去詆毀人。

陳生點會冇人搵佢拍劇。除咗白色之外,小青姐亦喺網上回覆粉絲開法四時是找過陳生的。不過因為撞期所以接唔到,陳生早已應承接唐人街。之後家豪哥,一年前就book定展鵬拍逆天奇案。兩年已經拍緊第四套,佢亦早前透露大約年中又會再開劇,咁都叫無劇佢拍要搵落台階

沖喜是記者講,唔係陳生講。

睇吓呢段事實,又令到幾多隻黑子出嚟抹黑陳生。

引用:
原帖由 塵豬肶色奴粉 於 2021-3-16 12:17 PM 發表

奶媽又幫咸濕鵬洗白白啦
我講嘅句句屬實

失實嘅嘢你講一萬次都唔會變真。人在做天在看!你不停害一個好人、最終上天懲罰嘅只會係你!

跟黑妹姐,揾到食架

咁佢老婆就算唔係克夫
都一定唔係旺夫
我諗鵬哥遲早要撈返地盤

不過TVB 唔播佢啲劇, 又真係似係玩佢, 
 係咪唔想佢唔續約, 呢幾年合約到期嗰陣就抽起佢啲劇

主題標籤 #陳展鵬
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]