• 瀏覽: 100,285
  • 回覆: 7,548
  • 追帖: 61
引用:
原帖由 光時五缺 於 2021-3-17 06:07 PM 發表

照出!如果連到,唔通等你斷先再跟咩🤪
所以佢咪要結婚😂😂😂

熱賣及精選
引用:
原帖由 michaelksw1 於 2021-3-17 06:07 PM 發表

我幫大家答,你買左咩照post就可,我地自己會決定點買😂
米高你買乜記得話我知😂😂😂你成日神中

引用:
原帖由 ~心靈~ 於 2021-3-17 05:11 PM 發表

你真係好蠢!佢飛左條女鐘意入錢就入錢個爆發機率咪低左囉!佢家陣無得入先激發到佢架嗎!
我上次戶口剩番一千蚊時,真係徘徊向生死之間,果幾日打果d一百幾十蚊既飛真係要標起黎做標本,真係都唔知幾多年冇試過打呢d注碼 😂

引用:
原帖由 輸Win哥 於 2021-3-17 06:10 PM 發表

我上次戶口剩番一千蚊時,真係徘徊向生死之間,果幾日打果d一百幾十蚊既飛真係要標起黎做標本,真係都唔知幾多年冇試過打呢d注碼 😂
你明白無得入錢的慘😂😂😂

引用:
原帖由 鋼鐵肥羊 於 2021-3-17 05:18 PM 發表

咁講落 其實條女旺佢架wo
你睇下佢十連到wo
個人最高記錄21連,信不信由你

要加班,波馬都夜d先蒲得頭,good luck you guys
btw..... @阿lam 你駛唔駛向舊帖貼番條新link等其他人知道開左新鋪

引用:
原帖由 輸Win哥 於 2021-3-17 06:21 PM 發表

要加班,波馬都夜d先蒲得頭,good luck you guys
btw..... @阿lam 你駛唔駛向舊帖貼番條新link等其他人知道開左新鋪
辭職啦

等左半日原來未得😩

我屌你老味西鑽個半受讓咁樣黎架正一死廢柴無撚用架北海道

跑馬地
星期三
四重彩
複式馬膽
1 場    3 賞心星 + 1 樂盈盈 
           拖 2 喜盈運 + 7 拖板精英 + 
           8 靈鋒 + 10 為善聚樂 + 
           11 競駿飛鷹 $1

$240.00
隻3唔撚見左腳都中晒

😓

引用:
原帖由 ~心靈~ 於 2021-3-17 06:54 PM 發表

跑馬地
星期三
四重彩
複式馬膽
1 場    3 賞心星 + 1 樂盈盈 
           拖 2 喜盈運 + 7 拖板精英 + 
           8 靈鋒 + 10 為善聚樂 + 
           11 競駿飛鷹 $1

$240.00
隻3唔撚見左腳都中晒
咁唔中咩?有隻膽中

引用:
原帖由 chaichaimiing 於 2021-3-17 07:02 PM 發表

咁唔中咩?有隻膽中
雙膽喎,仲有隻唔見左囉!要兩隻膽中先會中

引用:
原帖由 ~心靈~ 於 2021-3-17 07:02 PM 發表

雙膽喎,仲有隻唔見左囉!要兩隻膽中先會中
明白
今晚留意下細潘喎

18:00架仔可摸以全部開主盤🤣🙏🏾

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]