• 瀏覽: 100,476
  • 回覆: 1,101
  • 追帖: 61
新鋪報到,貼張十連飛旺旺你新鋪先。呢兩日每注飛都贏錢,成功完成十連,比一般十連更難因有幾條係過關飛都連到。恭喜有一齊上既戰友們,要上水既應該都可以上番水鳥😂,大家繼續 good luck 😎😎😎

十連完整全記錄,一切從西流流開始 ~~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
熱賣及精選
引用:
原帖由 ~心靈~ 於 2021-3-17 02:13 PM 發表

條友收收埋埋幾多飛😂😂😂
玩野呀,十條飛只有三條冇出比你地姐,其他全部都出晒,咁都贏唔到錢就真係都唔知點先幫到你地鳥

引用:
原帖由 鋼鐵肥羊 於 2021-3-17 02:15 PM 發表

今日先係佢既考驗
波馬混打二十連

先問問大家意向,通常完成左d大關口位(例如十連)就隨時會斷,大家想我照出,要斷一齊斷,還是我自己玩一兩場睇下繼續連唔連得起先再出水?

引用:
原帖由 ~心靈~ 於 2021-3-17 05:11 PM 發表

你真係好蠢!佢飛左條女鐘意入錢就入錢個爆發機率咪低左囉!佢家陣無得入先激發到佢架嗎!
我上次戶口剩番一千蚊時,真係徘徊向生死之間,果幾日打果d一百幾十蚊既飛真係要標起黎做標本,真係都唔知幾多年冇試過打呢d注碼 😂

引用:
原帖由 鋼鐵肥羊 於 2021-3-17 05:18 PM 發表

咁講落 其實條女旺佢架wo
你睇下佢十連到wo
個人最高記錄21連,信不信由你

要加班,波馬都夜d先蒲得頭,good luck you guys
btw..... @阿lam 你駛唔駛向舊帖貼番條新link等其他人知道開左新鋪

4膽吧

賺少左12500

引用:
原帖由 chaichaimiing 於 2021-3-17 08:23 PM 發表

你只買p?
一直打算打 win, 後來最後臨開跑時見位置都仲有1.5倍,即刻改買更穩陣位置,屌跑完得1.3, 如果我買時得1.5樓下,我肯定打 win

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
引用:
原帖由 chaichaimiing 於 2021-3-17 08:32 PM 發表

都好啦 有贏 再上
好,已波馬混打11連

唔玩住,繼續加班,第7場應再蒲頭

引用:
原帖由 chaichaimiing 於 2021-3-17 08:34 PM 發表

比多一分鐘我跟呀🙏🏾😆
我都已經覺得我好傻,頭先我係先上黎出完水後自己先買,我差d都買唔切

出事了,又沉淪了,又要重覆個 loop 去追數,人生~~~

引用:
原帖由 鋼鐵肥羊 於 2021-3-17 11:23 PM 發表

有邊個賭仔會聽人講
我主要想走回起點帶你一齊飛

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]