• 瀏覽: 8,008
  • 回覆: 85
本主題由 mongkok brother 於 2021-3-24 12:11 PM 分類
唔知點解同事好鐘意係公司剪指甲,特別係食完飯個時間,成日會拖個垃圾筒拖去佢個位,拎個指甲鉗出嚟……
「啪」又一隻……「啪」又一隻……「啪」又一隻……啪」又一隻……
有幾次啲指甲仲要彈到去我張枱度……

剪完仲要磨下指甲,啲聲真係好騷擾……
補充,佢係男同事

熱賣及精選
引用:
原帖由 大巨 於 2021-3-23 04:14 PM 發表

唔知點解同事好鐘意係公司剪指甲,特別係食完飯個時間,成日會拖個垃圾筒拖去佢個位,拎個指甲鉗出嚟……
「啪」又一隻……「啪」又一隻……「啪」又一隻……啪」又一隻……

補充,佢係男同事
點解啲人咁鐘意係公眾地方剪指甲………

引用:
原帖由 大巨 於 2021-3-23 04:14 PM 發表

補充,佢係男同事
真係好_噁心

引用:

補充,佢係男同事
咁樣到底係有衝生,又冇衝生呢……

返工剪腳甲都有LA

你可以撩鼻屎彈佢作反擊

一齊剪互相反彈 過去😂

剪指甲交響樂

你學佢咁剪指甲囉,
我公司有個八婆,以前都好鍾意係公司剪指甲,我學佢咁又剪,佢之後唔敢再喺公司剪。

引用:
原帖由 星升升 於 2021-3-23 09:51 PM 發表

你可以撩鼻屎彈佢作反擊
太噁心不了

引用:
原帖由 pp1123 於 2021-3-24 09:41 AM 發表

你學佢咁剪指甲囉,
我公司有個八婆,以前都好鍾意係公司剪指甲,我學佢咁又剪,佢之後唔敢再喺公司剪。
我唔覺得有用,反而會搞到其他同事

引用:
原帖由 火腿炒蛋 於 2021-3-23 04:53 PM 發表

點解啲人咁鐘意係公眾地方剪指甲………
我都唔知,又唔會係係屋企冇時間剪?

家下有啲靜音防彈剪甲鉗,你試下買支比你同事囉

引用:
原帖由 大巨 於 2021-3-24 10:38 AM 發表

我唔覺得有用,反而會搞到其他同事
你試過先再講有用定冇用啦。

你預先同其他人講,唔會得你一個覺得討厭,人地知你係反攻嚟既,咪唔會滾搞囉。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]