• 瀏覽: 9,263
  • 回覆: 97

淘寶買點卡充美服雖然平,但只有日服、港服有中文。日服太貴只能買港服了。就等着解鎖啦!Old Hunter Is Ready!

To live is to learn, to learn is not to live。
熱賣及精選
我只是預購了普通版而已

引用:
原帖由 vanezhao 於 2021/3/23 20:29 發表

淘寶買點卡充美服雖然平,但只有日服、港服有中文。日服太貴只能買港服了。就等着解鎖啦!Old Hunter Is Ready!
update....

$370 是訂金(美版)

引用:
原帖由 konoka02 於 2021-3-23 09:08 PM 發表

我只是預購了普通版而已
普通版已足夠

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2021-3-23 11:21 PM 發表

普通版已足夠
豪華版看落好似一般般的樣子.......

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-3-23 09:15 PM 發表

對美版最便宜的。

如果用“淘X"美服充值卡,更會因對換率再便宜17%

即是 $370x0.83 = $308
但是美版沒有中文,只有港版和日版有中文。最後仲系買嘅港版

To live is to learn, to learn is not to live。
引用:
原帖由 konoka02 於 2021-3-23 11:44 PM 發表

豪華版看落好似一般般的樣子.......
普通版夠用啦

我訂中文實體版

引用:
原帖由 全力蛋散 於 2021-3-23 11:21 PM 發表

普通版已足夠
系啊,媒體評分8.5,希望唔錯

引用:
原帖由 vanezhao 於 2021-3-24 09:16 AM 發表

普通版夠用啦
都是的
不過,26號開服的話,咁我在26號的0000時入game就可以玩到?

日版大貨到

引用:
原帖由 konoka02 於 2021-3-24 10:28 AM 發表

都是的
不過,26號開服的話,咁我在26號的0000時入game就可以玩到?
其實我都係搏佢可以26號零時可以開玩,但最少可以26號中午食飯時間就玩得,唔使等收工先再出去買。

引用:
原帖由 atoll 於 2021-3-24 11:47 AM 發表

其實我都係搏佢可以26號零時可以開玩,但最少可以26號中午食飯時間就玩得,唔使等收工先再出去買。
我是不想當日網絡塞車........

日758

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]